243_Scala_Senterbilder_Main-banner_1920x800px71

Skedsmo Senter

Nøkkeltall

Areal
22 500
m² areal
CurrencyCircleDollar
640 m
Omsetning
Shop
35
Butikker
Car
300
P-plasser
People
1.32 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

Skedsmo Senter ligger på Skedsmokorset utenfor Oslo plassert rett ved E6 – en av Norges mest trafikkerte veistrekninger med 64 000 daglige passeringer. Plassert mellom Oslo Sentrum og Gardermoen i et område med sterk befolkningsvekst. Skedsmo kommune er topp 10 vekstkommune i Norge.

​Scala kjøpte Skedsmo Senter av Ica eiendom i februar 2016 og revitaliserte senteret i 2017. I dag fremstår Skedsmo Senter som toppmoderne med hyggelig atmosfære i flotte trivelige lokaler.  Dagens senter inneholder handel på ca 12 000 kvm, kontor 3100kvm og et samfunnshus på ca 1800kvm fordelt over tre plan.

Skedsmo Senter huser 35 butikker og spisesteder med kjente kjeder med sterke merkevarer som Burger King, Floriss, Jernia, Kid, Match, Meny og Nille. Så vel som kjente kjeder finner du også lokale aktører på senteret, blant annet Momo sushi, Fyldig og vakker, Firenze og Bakeriet Nærbakst. Skedsmo Senter kan også tilby både innendørs og utendørs gratis parkering i inntil 2 timer (3 timer for senterets kundeklubbmedlemmer), uten bruk av billetter.

Senteret har et høyt aktivitetsnivå og er opptatt av å fortelle om bredden på senteret. Dette gjøres gjennom digital og målrettet markedsføring. Målet er å snakke med kundene ofte, på en effektiv og inspirerende måte for å formidle hva senteret har å by på og knytte sterke relasjoner. Det kommuniseres på digitale flater som blant annet Instagram, Facebook, kundeklubb og hjemmeside. I alle de nevnte kanalene har Skedsmo Senter har et høyt antall følgere, likes, kliks og kundeklubbmedlemmer.

Kristian B. Johansen

Eiendomssjef