243_Scala_Senterbilder_Main-banner_1920x800px56

Rortunet Senter

scroll ned

Nøkkeltall

Areal
17 000
m² areal
CurrencyCircleDollar
550 m
Omsetning
Shop
37
Butikker
Car
500
P-plasser
People
1.5 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

Nye Rortunet Senter er åpnet!
Rortunet kjøpesenter ble oppført i 1986, og har blitt oppgradert og utvidet i flere trinn. I samarbeid med Schage Eiendom fikk Scala en unik mulighet til å utvikle det Nye Rortunet. I oktober 2021 åpnet dørene til et nytt og moderne senter. Nye Rortunet er bygget helt fra grunnen av og blitt et populært møtested bestående av butikker, spisesteder, kontorer og helse på over 17 000 kvm.

Senteret har i tillegg til handel og tjenestetilbud til publikum 121 boliger på taket med planlagt innflytting 1Q 2022. Kundene har glede av ca. 500 parkeringsplassers i p-huset på senteret. Rortunets sentrale lokasjon i Slemmestad sentrum tilrettelegger for kollektiv adkomst, så vel som gående.

Et komplett tilbud på Slemmestad!
Nye Rortunet tilbyr et rikt utvalg av butikker, tjenester og spisesteder. Totalt vil 40 leietakere får plass på senteret som årlig vil omsette for over 550mnok. Du finner flere kjente kjedenavn med sterke merkevarer som Jernia, Kappahl, Bjørklund og Kid, samt lokale aktører som klesbutikken Komma og delicatessebutikken Bakkal. I tillegg til et stort dagligvareanker i Meny har også Vinmonopolet flyttet inn på det nye senteret.

SATS åpnet på Rortunet 13 desember 2021. Deres nye senter er på 1200m2 med det nyeste innen treningsutstyr og liggende i 2 etasjen av senteret godt integrert med handelsdelen, sammen med flere helseaktører som tannlege og lege. SATS øker tilgjengeligheten til sine medlemmer mot Asker og Drammen i tillegg til Slemmestad.

Handelsdelen av Nye Rortunet Senter har sammen med spisesteder og sosiale soner resultert i det som oppleves som det naturlige møtepunktet på Slemmestad i flotte og trivelige lokaler.

Andrè Thier

Eiendomssjef