Stortorvet Senter

adresse-iconStorgata 28, 3611 Kongsberg
Eiendomssjef 
areal-icon

32.364

M² AREAL
cash-icon

678

OMSETNING I MNOK
cart-icon

62

BUTIKKER
cart-icon

460

P-PLASSER
cart-icon

1.87

BESØKENDE I MILL.
stortorvet-5

Stortorvet har blitt enda større


Stortorvet gjennomgikk en betydelig utvidelse og oppgradering i 2007, og det har siden vært høy stabilitet blant leietagerne. Våren 2016 stod utvidelse av 1850 kvm ferdig. De nye arealene er i den sydlige delen av senteret. . Den interne logistikken har blitt mer praktisk og kundevennlig og vil styrke markedsposisjonen til Stortorvet ytterligere. Flere av dagens leietagere har utvidet sine lokaler og i tillegg tilføres senteret og lokalmarkedet nye spennende konsepter.

Stortorvet ligger strategisk plassert i Kongsberg sentrum. Med E134 på den ene siden og byens gågate på den andre, samt gåavstand til buss og togforbindelse, er senteret svært godt tilgjengelig for kundene. Den sentrale beliggenheten gjør Stortorvet til et hverdagssenter for byens befolkning og de 8000 som hver dag pendler til og fra ITparken. I tillegg er Stortorvet et regionssenter og et populært stoppested for turister og hyttefolk.

Aktuell hver dag


Visjonen til Stortorvet er «Aktuell hver dag». I dette ligger at Stortorvet er et stort hverdagssenter på Kongsberg. Målet til senterledelsen på Stortorvet er å skape en best mulig ramme for at leietakerne skal trives og drive lønnsomme butikker. Hovedfokus er å legge til rette for en optimal drift. I tillegg til markedsføring innebærer dette fokus på renhold, sikkerhet, vedlikehold og miljø. Fellesarealene skal skape trivsel for kundene og fremheve butikkene på best mulig måte.
Kongsberg er norges teknologiske hovedstad, og utviklingen knyttet til næringslivet I byen har vært imponerende

Kongsberg vokser kraftig og innbyggerne i byen har høyere lønnsinntekt og utdannelse enn gjennomsnittet i Norge. Kommunen har vedtatt en plan om å stimulere Kongsberg som regionssenter og handelsdestinasjon, og etterlever planen for «kompaktbyen Kongsberg». All handel skal skje i sentrum.
stortorvet7