243 Scala Senterbilder Main Banner 1920x800px Sjosiden

Sjøsiden

scroll ned

Nøkkeltall

Areal
14 000
m² areal
Currencycircledollar
375 m
Omsetning
Shop
35
Butikker
Car
550
P-plasser
People
1 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

Sjøsiden senter ligger strategisk plassert i den nordlige delen av Mosjøen sentrum og er byens eneste kjøpesenter. I november 2021 åpnet nye Sjøsiden Senter.

I tillegg til et tilbygg på 2300m2, har senteret blitt pusset opp fra gulv til tak med nye shopfronts og belysning. Butikker har blitt pusset opp og flyttet på, samt at nye butikker har blitt ønsket velkommen, blant annet Object, Kid, Feel, Big Bite og Zavanna. I tillegg til retail har Sjøsiden fått nye serveringssteder. Sensei med asiatisk mat og Sushi og Big Bite. Nye Sjøsiden har blitt et moderne, tidsriktig senter hvor folk kan utføre sine daglige ærender, bli inspirert, samt en sosial arena hvor man kan treffe venner og familie.

Sjøsiden er også et regionssenter og et populært stoppested for både turister og hyttefolk. God parkeringsdekning og enkel adkomst gjør senteret svært godt tilgjengelig for kundene. Med inspirasjon fra byens cafémiljø og idylliske beliggenhet ved Øyfjellet og elva Vefsna, er Sjøsiden en populær handelsarena for både turister og fastboende.

På Sjøsiden finnes blant annet: dagligvare med PostNord, vinmonopol, klær og sko, leketøy, bokhandel, apotek, optiker og gullsmed. Byens koselige cafémiljø, senterets idylliske beliggenhet og umiddelbare nærhet til den sjarmerende trebebyggelsen i Sjøgata, gjør at Sjøsiden blir lokalbefolkningens førstevalg når det gjelder handel, hverdagshygge og opplevelser.

Mosjøen er Norges geografiske midtpunkt og den eldste byen i helgeland: en by i stadig vekst og utvikling

Byen er et kommunikasjonssentrum der nærhet til E6, jernbane og flyplass gjør byen til et knutepunkt for området. Mosjøen er også en av industribyene i Nordland med Alcoa aluminiumsverk som den fremste hjørnesteinsbedriften. Et attraktivt etableringssted for næringsliv og tilflyttende, men også et vakkert og spennende reisemål for mange turister som besøker byen hvert år. Med festivaler, arrangement og næringslivseventer gjennom hele året er Mosjøen en svært aktiv musikk- og kulturby.

 

Nicolai Kiilerich-Hansen

Eiendomssjef