laksevagkontakt

Gullgruven

adresse-iconLiamyrene, 5132 Nyborg
Eiendomssjef 
Kristian B. Johansen
areal-icon

14.200

M² AREAL
cash-icon

525

OMSETNING I MNOK
cart-icon

17

BUTIKKER
cart-icon

340

P-PLASSER
cart-icon

0.9

BESØKENDE I MILL.
laksevagkontakt
Gullgruven Senter i Bergen er et attraktivt kjøpesenter i en voksende bydel med store handelshus!

Gullgruven Senter ligger mot E39 gjennom Åsane og med en oppgradert trafikkmaskin som naturlig knytter senteret sammen med IKEA er Gullgruven et enkelt alternativ for kundene.

Gullgruven Senter forsterker sitt konsept som handelsplass i dag; med videre utbygging og gjennomført revitalisering. Ved å effektivisere senteret skal plassen utnyttes enda bedre enn hva den er i dag og senteret skal utvikles som konsept ‘’destination shopping’’. Gullgruven Senter har 12 700 m² handel fordelt på tre etasjer, med en allerede variert butikkmiks og parkering rundt og på senteret for enkel adkomst.

Gullgruven Senter har gjennomgått en total renovasjon av senteret og med et påbygd rullebåndhus som kobler sammen tre etasjer. Enkelt og synlig. Senteret fremtstår som moderne og dynamisk med konsepter som er sterke og imøtekommer kundens behov. Parkeringsløsningen på Gullgruven er betydelig forenklet, med gratis parkering og enkel adkomst for kundene på alle tre plan.

Scala Retail Property har investert 100 millioner kroner i oppgraderingen av Gullgruven sin fasade, fellesarealer og butikkfronter. Videre utvidelse av nærmere 2000 kvadratmeter er planlagt.

Elkjøp Norge åpnet Megastore på Gullgruven Mai 2014, sammen med det lokalt forankrede konseptet, Hjelle Bakeri. En satsning på variert butikkvalg og storhandel vil være med å skape en god handleoppevelse på Gullgruven.

Ta kontakt hvis du er interessert i mer informasjon eller leie lokaler på Gullgruven Senter.
HZ4A5668