243 Scala Senterbilder Main Banner 1920x800px Verstetorvet 1

Værstetorvet

scroll ned

Litt om prosjektet

Værstetorvet vil bli et gatebasert, moderne handlesenter med et variert utbud av det du trenger i hverdagen. Senteret vil romme om lag 65-70 butikker og serveringssteder og 10-12 ute på torvet som i sum skal fremstå som et samlet handelsområdet.

Med Værstetorvet får vi endelig et moderne handlesenter i Fredrikstad som tar handelen tilbake til byen! Værstetorvet legger vekt på ukeshandel, dagligvarer og moderne serveringssteder. Vårt mål er å tiltrekke moderne butikkonsepter som supplerer handelstilbudet i Fredrikstad sentrum og ikke minst tilfører nye spennende konsepter.

Fredrikstadbaserte Værste AS utvikler Værstetorvet og Byhaven i samarbeid med oss i Scala Eiendom, som vil drifte Værstetorvet. Vårt mål er å tiltrekke moderne butikkonsepter som supplerer det eksisterende tilbudet i Fredrikstad sentrum.

Oddbjørn Oland

Leder utleie

Nøkkeltall

2022-2024

Tidslinje

30 000 m²

Handelsareal

249

Boliger

80

Butikker og spisesteder

Værstetorvet - en komplett handels og møteplass

En integrert del av Fredrikstad sentrum

På gateplan utvikles Fredrikstads nye møteplass med et bredt og variert innhold innen handel og serveringskonsepter. Kjøpesenteret bygges over to plan i tillegg til torg og sosiale uterom som knytter Værstetorvet med storhandelskonsepter som en ekstern del av Værstetorvet.

Værstetorvet bidrar også til at Værste-området blir en integrert del av Fredrikstad sentrum. Det er kort gangvei fra Stortorvet på den andre siden av elven. Fra Gangbroa vil det strekke seg en flott gågate med butikker helt frem til det nye torvet foran senterets inngangsparti, som fyller byen med handel, mennesker og liv.

Senteret vil også være lett tilgjengelig med sykkel og bil. Det kommer rikelig med sykkelparkeringer og rundt 570 p-plasser fordelt på parkeringshus og gateplan.

 

Slice 1

Bo godt- Lev vel i Byhaven

På den store takhagen over butikkene i Værstetorvet kommer boligprosjektet Byhaven. Her får du en helt ny og lettstelt bolig i hjertet av Fredrikstads nye bydel – Værste.  Byhaven gir deg livskvalitet med det beste av to verdener – en stor felles takhage og nærhet til naturen, samtidig som du bor urbant og meget sentralt med «alt» innen gangavstand.

Mens Værstetorvet fyller bydelen med liv, mennesker og arbeidsplasser, blir Byhaven et variert og bynært boligområde med hyggelige grøntarealer og fellesområder. Her kommer en variert miks av 249 boliger hvor du finner alt fra mindre 2-roms og større toppleiligheter til flotte townhouses.

Les mer om Byhaven 

Byhaven Fredrikstad Bygg B Mot Domkirken V005 1