Odden servering

To nye restauranter etablerer seg på Nye Oddensenteret i Grimstad

scroll ned

Til sommeren står første del av Nye Oddensenteret i Grimstad klar og vi gleder oss over at Kompis og Sabrura Sticks & Sushi etablerer seg på senteret.

Oddensenteret oppgraderes ikke bare til å bli en moderne handelsarena, men også en sosial møteplass i Grimstad hvor folk kan treffes, tilbringe tid og ha det hyggelig sammen. De to nye serveringsstedene som er signert, passer veldig godt inn i strategien om å styrke den lokale møteplassen.

Kompis er en hamburgerrestaurantkjede fra Trondheim om serverer kullgriller burger, italiensk pizza og milkshakes i en vennlig, men tøff, inkluderende og uformell atmosfære.

Restauranten vil være på 190 kvm med både inne- og uteservering. Derav 50 sitteplasser inne og 40 sitteplasser ute. Det er den syvende restauranten til de tre gründerne Øistein Kristiansen, Kenneth Størseth Ødegård og Tom Arve Sollihaug.

Det andre serveringsstedet, er den populære sushi restauranten Sabrura Sticks & Sushi. Her kan gjester nyte fersk sushi og asiatisk fingermat (sticks) hele dagen. Restauranten har et buffetkonsept hvor gjester kan spise så mye sushi de vil av god kvalitet med de beste råvarer. Restauranten blir på 250 kvm i første etasje på senteret ved kaisiden, og skal ha uteservering, i tillegg til et yrende liv inn mot senteret. Sabrura Sticks & Sushi på Nye Oddensenteret blir den første restauranten av sitt slag på Sørlandet.

Senterets utvidelse står klart sommeren 2022 og oppgraderingen av eksisterende handelsarealer med flere nyåpninger klart i god tid før julehandelen. Senteret utvides med 5000m2 næringslokaler og en modernisering av 10.000 m2 eksisterende handelslokaler og fellesarealer med flere nyetableringer.