Strandtorget får etterlengtet oppgradering

scroll ned

Det er ett år siden Scala Eiendom sammen med CC Eiendom kjøpte Strandtorget med et mål om å løfte senteret til nye høyder. Vi har startet med den totale oppgradering av Strandtorgets fellesarealer, innflytting av nye butikker og tilrettelegging for enda flere etableringer i 2022.

Arbeidet med revitaliseringen og nye etableringer startet raskt etter overtakelsen. I løpet av kort tid flyttet Normal, Kitch´n og VitusApotek inn på senteret.

Sammen med interiørarkitektene Radius Design har vi funnet et konsept som løfter Strandtorget med et tidsriktig design . Interiøret som er valgt skal gi varme og assosiasjoner til kultur og natur i en moderne versjon.

Inn mot høsten vil det jobbes med oppgradering av fasader og inngangspartier som skal stå klart Q4 2022 og vil konkludere den store revitaliseringen av senteret.

Flere etableringer i 2022

Rituals etablerer seg på Strandtorget denne våren. Rituals med sine produkter til kropp og velvære vil tilføre noe mer til Strandtorgets butikkmiks. Tekstilkonseptet Hvit tråd, et multibrand-store som er veletablert på Gjøvik åpner butikk på Strandtorget. Senteret får et tekstillag med kjente kjedekonsepter og lokale konsepter sammen med den allerede veletablerte Clan.

Til høsten skal Starbucks og Peppes Pizza etablere seg på senteret i lokaler som både får inngang og serveringsområder mot fellesarealer og den nye promenaden utenfor senteret.  Med to kjente serveringssteder får Strandtorget et bredt utvalg av spisesteder.

Mer enn et lokalsenter.

Strandtorget omsatte i 2021 for 1,33mrd og er et kjent senter for lokalbefolkningen på Lillehammer og Mjøsregionen. Samtidig henvender senteret seg med sin lokasjon langs E6 inn til Lillehammer mot hytteturister i Hafjell og Øyer kommune med mer enn 5000 hytter.

I samarbeide med BKK og Tesla etableres hurtigladestasjoner på plassen utenfor senteret tilpasset etterspørselen.

Strandtorget skal bli sosial arena som folk vil benytte til både daglig handel og henvender seg til turisme og gjennomfartstrafikken. Med mer enn 60 butikker og 5 spisesteder skal en finne det man trenger på Strandtorget.