243_Scala_Senterbilder_Main-banner_1920x800px19

CC Drammen

scroll ned

Nøkkeltall

Areal
19 500
m² areal
CurrencyCircleDollar
750 m
Omsetning
Shop
37
Butikker
Car
400
P-plasser
People
1.6 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

CC Drammen har bransjer og nisjeprodukter du ikke finner overalt.

CC Drammen er et moderne og forholdsvis nyoppusset senter. Gamle CC Drammen ble åpnet i 1967 og i juni 2017 ble senteret re-åpnet etter et større prosjekt hvor 8000 kvm ble bygget og 7000 kvm rehabilitert.

April 2019 åpnet Vinmonopolet og Scala kjøpte eiendommen sommeren 2019.  CC Helse åpnet i 2020 i 3 etg med tilgang fra parkeringstaket og via senterets fellesarealer. Der ligger Volvat, Nemus Drammen og EVO treningsstudio.

CC Drammen huser i dag 37 butikker og er et moderne kjøpesenter hvor tilgjengeligheten er styrke fra ankomst. Det finnes ca. 400 parkeringsplasser med to timers gratisparkering.

Med parkeringen lokalisert rundt senterets inngangspartier og egen parkering på taket med direkte tilkomst rett inn til flere av våre større konsepter, gjør det det enkelt å løse daglige ærender.

CC Drammen sin butikkmiks består av sterke aktører med god bredde innen kjede og nisjekonsepter. Med blant annet konsepter som Smakslykke, Skin Tonic, Barnas Hus, Shift, Kappahl, Rusta og Jernia finner man noe for enhver på CC Drammen.

Senteret ligger sentralt i Drammen med direkte ankomst fra E18 og tilkomst fra Drammen Sentrum. CC Drammen har en sterk posisjon i byen og omegn, og er et naturlig knutepunkt som trekker kunder fra et stort omland.

Mathias Svoren

Eiendomssjef