Odden_hero_2

Vellykket re-åpning av Oddensenteret.

scroll ned

Langs bryggen på Odden i sentrum av Grimstad åpnet Oddensenteret den 17.november, høytidelig markert med snorklipping av ordfører i Grimstad, Beate Skretting.  Oddensenteret har vært gjennom en total oppgradering av eksisterende sentere, fasader og et tilbygg er etablert som skaper plass for over 40 handels og helseaktører. Utvidelsen tilsvarer 4000kvm handelsareal på gatenivå med utadrettede fasader og serveringssteder med uteservering.

250mnok er investert i Grimstad som i tillegg til næringsdelen har et boligprosjekt på taket med 22 leiligheter hvorav 21 er solgt ved åpning av senteret.

Nærmere 20.000 mennesker besøkte senteret åpningshelgen.

Byutvikling i hjertet av Grimstad

Oddensenteret er blitt en del av sentrumsbildet i Grimstad med oppgraderinger av bryggeeområdene utenfor, etablering av kulturtilbud i området og den store oppgraderingen av senteret. Siden april 2022 har nye leietakere flyttet inn og på veien har eksisterende leietakere oppgradert sine konsepter til siste versjoner. Samlet fremstår butikkutvalget bredt og moderne.

I tilbygget har det Sabrura Sushi & Sticks åpnet med stor suksess og burger og pizzakonseptet Kompis tilfører mer nytt på bespisningsfronten.

Bergshaven konditori er et tradisjonelt bakeri med kaker og enkel servering som har flyttet internt på senteret og oppgradert sitt konsept. Edgards litt mer , et annet lokalt konsept har flyttet inn på senteret og tilbyr mer varme lunchretter og ulikt fra menyen. Sammen med Subway har serveringskategorien fått seg et enormt løft.

KID interiør er det siste konseptet som har flyttet inn på Odden og åpnet 1desember i et nyetablert lokale i tilbygget og Match åpner ny butikk i Grimstad i på nyåret 2023. Etableringen av Match er en stor milepæl for senteret når det nå får en butikkbredde som vil bidra til mindre handelslekkasje gjennom økt relevant tilbud for lokalbefolkningen.

Arkitekt: Nuno Arkitektur

Interiørarkitekt: Radius Design

Entreprenør: JBU