Forsidebilde kvinnesak

I forbindelse med kvinnedagen 8. mars ønsker vi å gratulere alle kvinner med dagen!

scroll ned

I forbindelse med kvinnedagen 8. mars ønsker vi å gratulere alle kvinner med dagen!

 

Vi er heldig som har en slik en dyktig gjeng med kvinner som jobber på våre 24 sentre og senterkontor i vårt landstrakte land. Noen av disse superkvinnene kan du lese om under.

Nina Frosthammer er franchisetager på Baker Hansen på CC Drammen. Hun har drevet bakeriutsalget i seks år og har 17 medarbeidere med på laget. Nina og teamet hennes har blitt best på service to ganger i 2022 og omsatte 15,6 millioner samme år som er rekord! Tilbakemeldinger fra kunder, butikkene og senterkontor på CC Drammen er at det alltid er god stemning på Baker Hansen og alle blir møtt med et smil. Arbeidsmiljøet oser av fornøyde og blide medarbeider, noe som smitter over på kunder og fellesskapet på senteret. «Baker Hansen CC Drammen stiller alltid opp og har et veldig flott bakeri. Som både vi og kundene er stolte av», forteller senterleder Marianne.

Senterleder Marianne har også dyktige damer på Torget Vest. Der finner vi Rakel Korsgården som driver klesbutikken AQUA Femme! Hun startet som selvstendig næringsdrivende for 22 år siden.  Fra å være ekstrahjelp i en klesbutikk vokste drømmen om å starte noe eget raskt. Etter nøye evaluering ble det Drammen og Torget Vest senteret. Selv beskriver Rakel det som et lite eventyr, med mange timer på jobb, morsomheter og bratt læringskurve på alle plan. Drivkraften hennes er å kunne løse en utfordring for andre menneske og kunsten å få hele kabalen til å gå opp. Selv i det 22. driftsåret er AQUA Femme en liten, lykkelig klesbutikk med fine kollegaer og mange flott faste kunder.

Senterleder Marianne Mevik på CC Drammen og Torget Vest er en også en driftig dame. Hun beskrives som ei som aldri sier nei, sprer latter og god stemning, samt flink til å ta vare på og inkludere sine leietagere. Det er full fart alltid, og alltid med et smil om munnen.

På Sjøsiden Horten har vi Nina Arnesen som er butikkleder på Kid og vært det i mange år. Hun beskrives som en dame med masse pågangsmot, humørspreder med stor «H», god på å stille viktig og bra spørsmål, har orden og redan, en propell i butikk som sprer god stemning blant både kunder og butikker.

En annen dyktig kvinne finner vi på Stadionparken på Hinna i Stavanger, Christel Thulin. Av senterleder Inger Egeland blir hun beskrevet som «Superkvinne med stor S». Christel driver restauranten Delikatessen på senteret, er en populær instruktør hos SATS Stadionparken, sitter i markedsrådet på senteret, samt at hun også har restaurant og cocktailbar i nabobyen Sandnes. Om det ikke er nok, så starter hun en ny mexicansk restaurant om noen få uker! På hjemmebane er hun mor til tre gutter og fostermor til en jente og er aktiv i barna sin idrett. Når senterleder Inger spør hvordan hun sjonglere alt, svarer Christel med et smil at hun får energi av trening, natur, barna og det å være sosial. Hun setter seg selv mål og gjennomfører nye utfordringer, samt omgir seg med positive mennesker og setter pris på en variert hverdag!

På samme senter finner vi også drevne Tone Eva Ingebritsen. Hun startet egen frisørsalong i 1997 og hadde i en periode tre salonger. Samtidig som hun drev salonger, tok utdannelse, samt skrev bok og holdt foredrag, fødte hun og oppdro syv barn. Senterleder Inger forteller at midt oppi alt dette, har hun hatt heltidsjobb som «idrettsmamma». Tone Eva har nemlig fulgt opp barn som har blitt store idrettshelter innen friidrett som har vunnet gjentatte gull i EM, VM og OL. Hele verden heier på Henrik. Filip og Jakob Ingebritsen. Ekstra heiarop fra Stadionparken og oss i Scala!

Kvinnedagen karusell 2 kopi
Fra venstre: Christine og Maria fra Lindex Kuben Senter, Ruta fra Kanel Kuben Senter.

 

Butikkleder Janette S. Circhirillo jobber på Norli på Grorud og har vært på senteret i over 20 år! Hun startet som lørdagshjelp nede i bakken hvor Osushi nå er lokalisert. Den gang het butikken Interbok. Hun har vært med på flere flyttinger og eierskifte opp igjennom årene på Grorud. Jeanette forteller at hun alltid har stortrivdes med å jobbe på Grorud senter, blant flotte kollegaer og superhyggelige kunder.

På Tista Senter i Halden har vi butikkleder Elin Enger på Christiania Glasmagasin med en solskinnshistorie som strekker seg noen år tilbake. Senterleder Britt Brattli forteller at Elin fikk beskjed av sin driftsleder at butikken skulle legges ned. Hun fikk i starten sjokk, men så begynte de små grå å jobbe noe veldig. Hennes ønske om å drive butikken var så sterk, at hun tok dialogen direkte med eier hvor hun fortalte om butikken, Halden og Tista Senter. Sammen med senterleder Britt hadde de to tett dialog og Britt forsynte Elin med nødvendig informasjon og råd. Eieren ble interessert og da begynte ballen å rulle. Høyt engasjement, dedikasjon, genuin glede for å drive butikk på Tista Senter, god kommunikasjon og godt samarbeid resulterte i forlenget kontrakt, nyoppusset butikk og enda høyere varetrykk. Butikken blomstret og i 2022 ble Christiania Glasmagasin utvidet ytterligere og totalrenovert.

I Bergen på Laksevåg forteller senterleder Marianne Nyborg om Heidi som er butikksjef på Kiwi. Heidi Rasmussen kommer opprinnelig fra Horsens i Danmark. Hun har arbeidet på senteret siden 2012, først som butikksjef på Safari som i 2013 ble Kiwi. I 2016 flyttet de i nye lokaler og ble da Vestlandets største Kiwi butikk. Marianne forteller at Heidi har 29 fantastiske medarbeidere, som står på hver eneste dag for å gi de gode kundene best mulig handleopplevelse. I tillegg tar hun imot personer som trenger arbeidstrening, språkpraksis med mer. Flere av de er i etterkant blitt ansatt. Selv forteller Heidi at hun liker å gå på tur, og siden hun bor på Laksevåg finner du henne oftest i Kanadaskogen, på Lyderhorn, Damsgårdsfjellet, men tar av og til også turen til andre steder. Heidi liker å reise, se og oppleve nye steder. Hun har sikkert reist/besøkt flere plasser i Norge enn de fleste, har minst annen hvert år vært på Norgesferie siden hun flyttet her til.

I Bergen har vi også senterleder Marianne Nyborg. Hun er å finne både på Laksevåg Senter og Gullgruven Senter. Med sitt vinnende smil og brennende engasjement øyner hun muligheter når hun ser dem og er uredd for å ta dem. Hun er god lokalt og det oser av stolthet i jobben som senterleder. Det er alltid inspirasjon å hente på Marianne sine sentre, både i aktiviteter, samarbeid og sosiale medier.

Karusell kvinnedagen 1 kopi
Fra venstre: Christel Thunil, Delikatessen Stadionparken, Marianne Nyborg Senterleder Laksevåg Gullgruven og Nina Arnesen , KID Sjøsiden Horten.

 

På Bryn Senter har du to dyktige damer på Miss Bee som er en selvstendig klesbutikk. Butikken ble etablert av mor og datter tidlig på 90-tallet og i 1996 flyttet de inn på Bryn Senter. De har drevet to butikker sammen i alle år, men nå har mamma Berit gitt stafettpinnen videre til dattera Linda som nå satser 110% på butikken på Bryn Senter. Linda skryter av moren sin Berit og sier at hun er hennes kvinnelige forbilde og mentor. «Jeg har lært mye av henne. Uten henne hadde det aldri blitt noe Miss Bee». Linda forteller også at hun gleder seg hver dag til å gå på jobb i en butikk hvor de selger unike dameklær i alle aldre, hvor god service, ærlighet og humor står i fokus. Ta turen innom Miss Bee 8. mars, da serveres det gratis kaffe og søtsaker mellom kl. 12 - 14 i anledning kvinnedagen.

Sasha Ytternes er senterleder på Bryn Senter. Sasha er ei dame som kan å skape engasjement både blant butikkene, men også kundene. Hun er kreativ i sin utforming, god på mennesker, byr på seg selv og har en evne til å inkludere alle. Sasha er nysgjerrig og uredd for å prøve nye arbeidsmetoder. Noe som skaper vinnerkultur på Bryn Senter – både blant de som jobber og ferdes der.

På Kuben Hønefoss har vi butikksjef Vivian som har drevet nisjebutikken Enzo i første etasje på senteret i ni år. Hun er en lokal kvinnelig driver som er flink på mote, trender og sosiale medier, og som bidrar meget positivt til senterets butikkmix, forteller senterleder Anne Trine Høibakken. Vivian satser for fult denne våren og utvider til over dobbelt så store lokaler når hun flytter til senterets andre etasje hvor det er å finne et sterkt lag av andre aktører innen samme bransje.

Senterleder Anne Trine Høibakken på Kuben Hønefoss er også en dyktig kvinne som vi er heldig å ha i Scala. Hun har vært senterleder på Kuben i mange år og teamet hennes skryter av Anne Trine som alltid er beredt, har sakene i skjønneste orden, utfordrer, motiverer og inkluderer alle rundt seg. Teamet hennes forteller om en senterleder som oser av girl power, stor gjennomføringsevne og et konkurranseinstinkt 10 av 10, samt leietagerundersøkelser som er på topp år etter år med et smil som alltid er på plass.

På Sortland Storsenter i Vesterålen er Charlène Løvås Dragland senterleder. Hun har knapt vært senterleder ett år, men allerede fått gjort masse på den korte tiden! Hun er godt likt av leietagerne, god på å skape liv både på senteret, blant de som jobber der og kunder. Det er også full aktivitet på sosiale medier og kundeklubb. Charlène er ei redd for å ta i et tak og hjelper gjerne til å måke snø, male en vegg og hjelpe til der det trengs!

Takk til alle kvinner som jobber i Scala og på våre sentre – vi er glade for å ha dere med på laget!