Eh Main Banner

Espresso House åpner på Tista Senter

scroll ned

Espresso House er Nordens ledende og raskest voksende kaffebar-kjede med over 460 coffee shops fordelt over 5 land; Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland. Den første kaffebaren åpnet i Lund i Sverige i 1996.

Slutten av september åpner det populære konseptet i den utvidede delen av Tista Senter som åpnet for publikum i april. Åpningen av Espresso House på senteret løfter serveringsutvalget på Tista og kundeopplevelsen på Haldens møteplass.

Dette blir det 6. serveringskonseptet på senteret, en kategori som har god omsetningsutvikling målt mot ’21 og ’19.

Utvidet md 3 500 kvm handel og servering

Utvidelsen av Tista Senter åpnet for å satse ytterligere på servering ved å re-etablere noen eksisterende konsepter i større, tilpassede lokaler med uteservering og å skape plass til flere nye.

I tillegg til åpningen av Espresso House er Butterfly Bakeri, et bakerikonsept fra Sarpsborg populær hos senteres kunder. Den asiatiske restauranten Tista Sushi & Wok har flyttet ut i større lokaler ved nyetablert senterinngang og det Italienske konseptet Amore som tilbyr ulike retter fra det Italienske kjøkkenet.

Senterets lokasjon med nærhet til sentrum av Halden og en butikkmiks som møter markedets behov komplementerer tilbudet i byen og det ble kort tid etter prosjektet i 2013 etablert en handelspark med storkonsepter på naboeiendommen.

Tista Senter har siden re-åpningen vært en viktig møte og handelsplass i Halden og omsatte 360mnok i 2013.

I 2021 omsatte Tista Senter for 600 mnok.