243_Scala_Senterbilder_Main-banner_1920x800px2

Tuven Senteret

Nøkkeltall

Areal
12 000
m² areal
CurrencyCircleDollar
490 m
Omsetning
Shop
29
Butikker
Car
300
P-plasser
People
1.1 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

Tuven Senteret skal være et klart førstevalg for Notodden og områdene rundt, og nå kan lokalbefolkningen glede seg til en revitalisering av senteret. I høst 2021 begynte arbeidet med utvidelsen på 545 kvm av senteret. Flere eksisterende butikker har pusset opp og flere spennende konsepter skal inn!

I desember ’21 åpnet Notoddens første McDonalds med over 70 sitteplasser inne og 40 sitteplasser ute, samt drive thru og et lite lekeland som småbarnsfamilier vil ha glede av. I november åpner også Normal.

Av allerede eksisterende butikker på senteret, skjer det også spennende prosjekter. Sport1 pusser opp og utvider. Planlagt åpning er november. Narvesen og Eurosko har pusset opp og kan ønske velkommen i nye, flotte lokaler.

Tuven Senteret ligger rett ved E134 og er et populært stoppested for turister og hytteeiere i området. Det har en sterk forankring i Notodden og er en lokal møteplass for befolkningen. Kjøpesenteret har 30 butikker med en god butikkmiks som består av solide merkenavn og et bredt varesortiment, i tillegg til 300 gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren.

Notodden er regionens samlingspunkt for handel og service- tilbud/tjenester. Kommunen har lang historie innen handel, kommunikasjon og industri – med aktører som Norsk Hydro og Tinnfoss. I dag er hovednæringen hovedsakelig innen teknologi og offshore. Notodden arrangerer årlig en av Europas største bluesfestivaler – Notodden Bluesfestival. Dette har også resultert i bygging av Bok & Blueshuset – byens kulturhus og signalbygg.

Andrè Thier

Eiendomssjef