Tuven Senteret

adresse-iconTuvenbøygen 2, 3673 Notodden
Eiendomssjef 
Andrè Thier
areal-icon

12.000

M² AREAL
cash-icon

416

OMSETNING I MNOK
cart-icon

29

BUTIKKER
cart-icon

300

P-PLASSER
cart-icon

0.9

BESØKENDE I MILL.
fasade-12-red-1200x483
 Et klart førstevalg

Tuven Senteret skal være et klart førstevalg for Notodden og områdene rundt, og nå kan lokalbefolkningen glede seg til en revitalisering av senteret. I høst 2021 begynte arbeidet med utvidelsen på 545 kvm av senteret. Flere eksisterende butikker har pusset opp og flere spennende konsepter skal inn!
 
I desember åpner Notoddens første McDonalds med over 70 sitteplasser inne og 40 sitteplasser ute, samt drive thru og et lite lekeland som småbarnsfamilier vil ha glede av. I november åpner også Normal.
 
Av allerede eksisterende butikker på senteret, skjer det også spennende prosjekter. Sport1 pusser opp og utvider. Planlagt åpning er november. Narvesen og Eurosko har pusset opp og kan ønske velkommen i nye, flotte lokaler.
 
Tuven Senteret ligger rett ved E134 og er et populært stoppested for turister og hytteeiere i området. Det har en sterk forankring i Notodden og er en lokal møteplass for befolkningen. Kjøpesenteret har 30 butikker med en god butikkmiks som består av solide merkenavn og et bredt varesortiment, i tillegg til 300 gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren
 
Notodden er regionens samlingspunkt for handel og service- tilbud/tjenester. Kommunen har lang historie innen handel, kommunikasjon og industri – med aktører som Norsk Hydro og Tinnfoss. I dag er hovednæringen hovedsakelig innen teknologi og offshore. Notodden arrangerer årlig en av Europas største bluesfestivaler – Notodden Bluesfestival. Dette har også resultert i bygging av Bok & Blueshuset – byens kulturhus og signalbygg.
2020_web