Tuven Senteret

adresse-iconTuvenbøygen 2, 3673 Notodden
Eiendomssjef 
Andre Thièr
areal-icon

12.000

M² AREAL
cash-icon

416

OMSETNING I MNOK
cart-icon

29

BUTIKKER
cart-icon

300

P-PLASSER
cart-icon

0.9

BESØKENDE I MILL.
fasade-12-red-1200x483
Et klart førstevalg

Tuven Senteret skal være et klart førstevalg for Notodden og områdene rundt. Tuven Senteret skal fremstå som et tidsriktig kjøpesenter og som en viktig sosial møteplass. Gjennom høyt servicenivå og stor trivselsfaktor, skal vi gi kundene våre positive opplevelser og skille oss ut fra mengden av kjøpesentre.

Tuven Senteret er et moderne og trivelig kjøpesenter 2 km vest for Notodden sentrum. Kjøpesenteret ligger rett ved E134 og er et populært stoppested for turister og hytteeiere i området. Tuven Senteret ble etablert i 1985 og ble senere utvidet i 1995 og 2012. Det har en sterk forankring i Notodden og er en lokal møteplass for befolkningen. Kjøpesenteret har 30 butikker med en god butikkmiks som består av solide merkenavn og et bredt varesortiment i tillegg til 300 gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren
Notodden er regionens samlingspunkt for handel og service- tilbud/tjenester

Kommunen har lang historie innen handel, kommunikasjon og industri – med aktører som Norsk Hydro og Tinnfoss. I dag er hovednæringen hovedsakelig innen teknologi og offshore. Notodden arrangerer årlig en av Europas største bluesfestivaler – Notodden Bluesfestival. Dette har også resultert i bygging av Bok & Blueshuset – byens kulturhus og signalbygg.
2020_web