SCEI0012_Niam_TorgetVest_2

Torget Vest

adresse-iconRådhusgaten 2, 3016 Drammen
Eiendomssjef 
Hans Henrik Holck
areal-icon

7400

M² AREAL
cash-icon

180

OMSETNING I MNOK
cart-icon

23

BUTIKKER
cart-icon

600

P-PLASSER
cart-icon

1.1

BESØKENDE I MILL.
SCEI0012_Niam_TorgetVest_2
Torget Vest ble kjøpt opp januar 2021 av Scala Eiendom sammen med CC Eiendom. Det tok ikke lang tid før revitaliseringen av senteret var i gang. Siden den gang har det flyttet flere spennende konsepter inn, blant annet Vinmonopolet og Kanel. Drammenserne kan også glede seg til Apotek1, IMS og Burgerheim skal inn på senteret.
 
Det Nye Torget Vest skal bli et moderne og tidsriktig senter med et rikt utvalg av butikker, spisesteder og tjenester i lyse og trivelige lokaler. Fellesarealene skal også få seg et løft og det samme gjelder parkeringshuset.
 
Ønsket er å skape et løft for nærmiljøet og det lokale. Torget Vest skal være et sted hvor folk ferdes både for å handle og utføre hverdagslige ærender, men også et sosialt samlingspunkt.
Torget Vest ligger sentralt plassert i hjertet av Drammen ved Bragenes Kirke og torget i Drammen. Senteret er samtidig lett tilgjengelig via offentlig kommunikasjon og bil. Det er parkeringskjeller i bygget, samt 600 plasser i parkeringshus med direkte tilknytning til senteret.
 
Torget Vest er eid av Scala Eiendom sammen med CC Eiendom. Eiendommen forvaltes av Scala Eiendom.