Tista Senter

scroll ned

Nøkkeltall

Areal
15 900
m² areal
CurrencyCircleDollar
560 m
Omsetning
Shop
43
Butikker
Car
330
P-plasser
People
1.45 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

Tista er en suksesshistorie!Add Partner
Nya Tista senter ble totalrenovert og utvidet av Scala i 2013 og butikkomsetningen økte fra 360mnok i 2012 til 600mnok i 2020. Handelen på Tista Senter har løftet seg årlig etter første utbyggingsfase og i år satte vi spaden i jorden igjen for fase 2.

Senteret pusser opp og utvider med 3.500 kvadratmeter. Haldenserne og nabokommunene kan glede seg til ti til tolv nye butikker. I juni 2021 startet utvidelsen av Tista Senter. En av de nye butikkene som åpner er Intersport som er en av de største nasjonale aktørene på sportsmarkedet. Den nye sportsbutikken vil bli den største som noensinne har vært i Halden sentrum og vil huse et bredt sortiment innen sport og friluftsliv.

Det nye tilbygget vil være en forlengelse av den nåværende hovedinngangen. Dette vil kreve en omstrukturering av parkeringsplassen med kun ti parkeringsplasser som går tapt. Det vil si at senteret fremdeles tilbyr 440 gratis parkeringsplasser og EL-bil stasjoner.

Tista Senter har tidligere blitt nominert som en av tre sentre i Norge til årets kjøpesenter av Nordic Council of Shopping Centres (NCSC).

 

Ali Javed Raja

Eiendomssjef