Drone%20Tangen%20senter

Tangen Senter

adresse-iconVestveien 51, 1450 Nesoddtangen
Eiendomssjef 
Hans Henrik Holck
areal-icon

14.100

M² AREAL
cash-icon

580

OMSETNING I MNOK
cart-icon

37

BUTIKKER
cart-icon

100

P-PLASSER
cart-icon

1.2

BESØKENDE I MILL.
Drone%20Tangen%20senter
Velkommen til Tangen senter!

Tangen Senter er et moderne og godt etablert senter i sitt markedsområde. Her finner du Nesoddens lengste og flotteste handlegate med hyggelig og god atmosfære. Meny og Vinmonopolet er viktige «dragere» til senteret, sammen med andre sterke kjeder som Kitch’n, Mester Grønn, Jernia, Princess og Nille. Energihuset er en lokal sportsbutikk som har en særdeles viktig posisjon i nærmarkedet. I tillegg er Røtter Helsekost og Tangen Dyrebutikk gode spesialbutikker til Tangen Senter sine mange lojale kunder. I november 2021 kan kundene glede seg til at Normal åpner. 
 
Tangen Senter har også mange helseforetak og servicevirksomheter som kompletterer butikktilbudet på senteret; eiendomsmeglere, NAV, lege og tannlege, helsesenter, treningsstudio, danseinstitutt med mer. Høsten 2020 ble senteret utvidet med ytterligere 5 næringslokaler og nesten 50 leiligheter.
 
Tangen Senter har 300 gratis parkeringsplasser både utendørs og i p-hus, og det finnes hurtigladestasjoner for el-biler på p-taket. Senteret ligger sentralt plassert på Nesoddtangen – rett overfor kommunehuset. Det er bussholdeplass i umiddelbar nærhet til senteret.
Tangen Senter har et lokalt nedslagsfelt på Nesodden. Vi er et lokalt hver- dagssenter. Hurra for at det er flest hverdager!
DSC_3014_nilj%C3%B8