Strandtorget_Main_Banner

CC Strandtorget

Nøkkeltall

Areal
33 800
m² areal
CurrencyCircleDollar
1300 m
Omsetning
Shop
67
Butikker
Car
1050
P-plasser
People
2.4 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

CC Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer, kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum.

CC Strandtorget kan by på 67 spennende butikker og 1050 parkeringsplasser med to timers gratis parkering  Senteret er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord.

H&M, Elkjøp Clas Ohlson og Plantasjen er noen av storhandelsaktørenesammen med etablerte CC Mat som har en sterk posisjon i dagligvaremarkedet i Lillehammer. Volvat medisinske senter tilbyr et bredt spekter av tjenester fra allmennleger og spesialister.

CC Strandtorget ble kjøpt opp i januar 2021 og er eiet av Scala Eiendom sammen med CC Eiendom.  Eiendommen forvaltes av Scala Eiendom.

November 2022 re-åpnet CC Strandtorget etter et års prosjekt hvor fellesarealer inne og ute er oppgraderte, butikkmix utevidet og en rekke leietakere har med flytting internt oppgradert til siste konsepter. CC Strandtorget fremstår som et moderne handlesenter.

Senteret har fått et tyngre utvalg innenfor bespisning med etablering av de populære konseptene Starbucks, Sabrura og Peppes Pizza i tillegg til eksisterende aktører.