Web_Strandtorget_5

Strandtorget

adresse-iconStrandpromenaden 85, 2609 Lillehammer
Eiendomssjef 
Roy Hansen
areal-icon

33 800

M² AREAL
cash-icon

1 350

OMSETNING I MNOK
cart-icon

65

BUTIKKER
cart-icon

1050

P-PLASSER
cart-icon

2,2

BESØKENDE I MILL.
Web_Strandtorget_5
Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer, kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum.

Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 parkeringsplasser med to timers gratis parkering (pluss en time hvis du er kundeklubbmedlem). Senteret er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord.

H&M, Elkjøp Clas Ohlson og Plantasjen er noen av storhandelsaktørenesammen med etablerte CC Mat som har en sterk posisjon i dagligvaremarkedet i Lillehammer. Volvat medisinske senter tilbyr et bredt spekter av tjenester fra allmennleger og spesialister. 
Strandtorget ble kjøpt opp i januar 2021 og er eiet av Scala Eiendom sammen med CC Eiendom.  Eiendommen forvaltes av Scala Eiendom. 
 
Siden oppkjøpet har det allerede begynt å skje ting på Strandtorget. Senteret skal revitaliseres og Strandtorget skal bli et moderne og tidsriktig senter med et rikt utvalg av butikker, spisesteder og tjenester. Allerede har Kitch´n og Normal flyttet inn, samt flere spennende butikker, spisesteder og konsepter planlegges.
 
Målet er å skape en sosial arena hvor folk vil være og samles over lenger tid. Det nye senteret skal oppleves som en ny måte og handle på med respekt for hverdagen til de handlende. Ønsket er å skape et løft for nærmiljøet og det lokale. Strandtorget skal være et sted hvor folk ferdes både for å handle og utføre hverdagslige ærender, men også et sted å hygge seg og treffes.