243 Scala Senterbilder Main Banner 1920x800px95

Stortorvet Senter

Nøkkeltall

Areal
34 200
m² areal
Currencycircledollar
702 m
Omsetning
Shop
62
Butikker
Car
460
P-plasser
People
2 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

Stortorvet gjennomgikk en betydelig utvidelse og oppgradering i 2007, og det har siden vært høy stabilitet blant leietagerne. Våren 2016 sto utvidelse av 1850 kvm ferdig. De nye arealene er i den sydlige delen av senteret.

Stortorvet Senter huser over 60 butikker og spisesteder med kjente kjeder med sterke merkenavn som Clas Ohlson, Cubus, H&M, Intersport, Kid, Mester Grønn og Meny. Du finner en variert butikkmiks med noe til enhver. Her kan kundene utføre sine daglige ærender, få inspirasjon og møte familie og venner i sosialt lagt. Kundene kan også ta glede av over 450 parkeringsplasser.

Stortorvet ligger strategisk plassert i Kongsberg sentrum. På den ene siden av senteret ligger Fylkesveien med nye Sølvparken prosjektet (hotell, storhandel og leiligheter) og byens gågate på den andre. Dette, sammen med gåavstand til buss og togforbindelse, gjør at senteret svært godt tilgjengelig for kundene. Den sentrale beliggenheten gjør Stortorvet til et hverdagssenter for byens befolkning og de 8000 som hver dag pendler til og fra ITparken. tillegg er Stortorvet et regionssenter og et populært stoppested for turister og hyttefolk. Antall besøkende per år er 2 millioner.

Kongsberg er Norges teknologiske hovedstad, og utviklingen knyttet til næringslivet i byen har vært imponerende

Kongsberg er en by i sterk vekst og ble tidligere kåret til Norges mest attraktive sted relatert til god sentrumsutvikling. Sentrumsplanen legger opp til et bysentrum der handel, utdanning, opplevelser, service, kontorarbeidsplasser og boliger for alle generasjoner skal virke sammen. Stor boligutbygging, næringspark i utvikling, samt en vinterdestinasjon for hyttefolk og turister forsterker Kongsberg sentrum.

Aleksander Stijelja

Eiendomssjef