Rykkinn_senter-52

Rykkinn Senter

adresse-iconMunins Vei 1, 1341 Rykkinn
Eiendomssjef 
Nicolai Kiilerich-Hansen
areal-icon

25.000

M² AREAL
cash-icon

504

OMSETNING I MNOK
cart-icon

30

BUTIKKER
cart-icon

430

P-PLASSER
cart-icon

1.42

BESØKENDE I MILL.
Rykkinn_senter-52
Rykkinn Senter er et moderne og veldrevet nærsenter med gode løsninger og en etter hvert balansert butikkmiks. Senterets historie som Kjøpmannsinstitutt henger fremdeles med, og mange kunder omtaler senteret konsekvent som KI senteret, noe som bæres videre, med stolthet.

Rykkinn Senter har en sterk lokal forankring, og mange stamkunder benytter senteret daglig. Snaut 1,5 mill. kunder årlig bekrefter nettopp det. Senteret kan tilby både innendørs og utendørs gratis parkering i inntil 2 timer og 1 time ekstra ved nedlastning av senterets app, uten bruk av billett.
 
 
Rykkinn senter kan friste med over 30 butikker og spisesteder med kjente kjeder og sterke merkenavn som Kitch´n, Kid, Life, Meny, Nille og Normal, samt lokale aktører som Bekkestua sko, Cafe Espresso og Bakkal.
 
I tillegg til butikker og spisesteder, har Rykkinn egen helsedel med lege- og tannlegekontor, samt andre helsetjenester. Du finner også Bibliotekfilial, grendehus og treningssenter på senteret. Det komplette tilbudet på Rykkinn Senter!  
Rykkinn_senter-69