DSC_5586

Rortunet Senter

adresse-iconKirkealleen 1, 3470 Slemmestad
Eiendomssjef 
Andrè Thier
areal-icon

17 000

M² AREAL
cash-icon

600

OMSETNING I MNOK
cart-icon

37

BUTIKKER
cart-icon

500

P-PLASSER
cart-icon

1.4

BESØKENDE I MILL.
DSC_5586
Nye Rortunet Senter er åpnet!

Rortunet kjøpesenter ble oppført i 1986, og har blitt oppgradert og utvidet i
flere trinn. I samarbeid med Schage Eiendom fikk Scala en unik mulighet til å utvikle det Nye Rortunet. I oktober 2021 åpnet dørene til et nytt og moderne senter. Nye Rortunet er bygget helt fra grunnen av og blitt et populært møtested bestående av butikker, spisesteder, kontorer og helse på over 17 000 kvm. 

Senteret har i tillegg til handel og tjenestetilbud til publikum 121 boliger på taket med planlagt innflytting 1Q 2022. Kundene har glede av ca. 500 parkeringsplassers i p-huset på senteret. Rortunets sentrale lokasjon i Slemmestad sentrum tilrettelegger for kollektiv adkomst, så vel som gående. 
Et komplett tilbud på Slemmestad! 

Nye Rortunet tilbyr et rikt utvalg av butikker, tjenester og spisesteder. Totalt vil 37 leietakere får plass på senteret som årlig vil omsette for over 600mnok. Du finner flere kjente kjedenavn med sterke merkevarer som Jernia, Kappahl, Bjørklund og Kid, samt lokale aktører som klesbutikken Komma og delicatessebutikken Bakkal. I tillegg til et stort dagligvareanker i Meny har også Vinmonopolet flyttet inn på det nye senteret. 

SATS åpnet på Rortunet 13 desember. Deres nye senter blir 1200m2 med det nyeste innen treningsutstyr og liggende i 2 etasjen av senteret godt integrert med handelsdelen, sammen med flere helseaktører som tannlege og lege. SATS øker tilgjengeligheten til sine medlemmer mot Asker og Drammen i tillegg til Slemmestad. 

Handelsdelen av Nye Rortunet Senter har sammen med spisesteder og sosiale soner resultert i det som oppleves som det naturlige møtepunktet på Slemmestad i flotte og trivelige lokaler. 
DSC_5321