Maxi-topp

Maxi Sandnes

adresse-iconGravarsveien 7, 4306 Sandnes
Eiendomssjef 
Matz Christian Ruud
areal-icon

19.700

M² AREAL
cash-icon

780

OMSETNING I MNOK
cart-icon

41

BUTIKKER
cart-icon

400

P-PLASSER
cart-icon

2.3

BESØKENDE I MILL.
Maxi-topp
Med en fantastisk beliggenhet sentralt i Sandnes kan Maxi Sandnes i dag tilby handel på over 40 butikker fordelt over 20.000 kvm på en etasje.

I 1997 ble bygget konvertert til kjøpesenter og i 2011 fikk Maxi Sandnes gjennomgå strukturelle endringer. I 2019 ble senteret igjen revitalisert og fremstår i dag som er moderne og dynamisk senter. Nøkkelleietakere på senteret er Helgø Meny, Clas Ohlson, Apotek1, Europris, Jernia, Intersport, Posten og Nille. I 2021 åpnet Vinmonopolet (kategori 6) dørene og forsterket ytterlige Maxi Sandnes som et viktig handelspunkt. 
Maxi Velvære er blitt etablert og tilbyr en rekke tjenester innen personlig pleie, samt tilknyttet tannhelseklinikk. På senteret kan kundene benytte seg av Trimeriet, som er et treningstilbud som er tilgjengelig 24/7 og komplementert av Klinikk for Alle med deres helsetilbud.

All handel på Maxi Sandens er fordelt på en hovedetasje med Maxi Velvære og Maxi Helse tilknyttet fellesarealer i egen etasj. Kundene har tilgang til 2 timers gratis parkering rett ved inngangene. Senteret ligger et steinkast unna byens bussterminal.

Maxi Sandnes – Maxi for deg. Et bysenter med fokus på å tilby bredde og løse hverdagsbehov hver gang!
jbDSC04821