grorudsenter-001

Grorud Senter

adresse-iconBergensveien 2-4, 0963 Oslo
Eiendomssjef 
Herman Lyngved Hauge
areal-icon

15.500

M² AREAL
cash-icon

425

OMSETNING I MNOK
cart-icon

28

BUTIKKER
cart-icon

300

P-PLASSER
cart-icon

1.3

BESØKENDE I MILL.
grorudsenter-001
Grorud Senter er et hyggelig senter som ligger sentralt på Grorud. Senteret består av nesten 30 butikker deriblant Meny, Vinmonopol, apotek og serveringssteder. Det er svært gode adkomstmuligheter fra T-bane og buss, og gode parkeringsmuligheter både under tak og ute.

Senteret ble kjøpt av Scala i 2015. Mot slutten av 2016 og ferdig påske 2017, ble Grorud Senter totalt rehabilitert. Senteret fremstår i dag som et moderne senter med interiørdetaljer unikt for eiendommen.

En god leietakermiks skaper en rett bredde i en voksende og impulsiv bydel av Oslo. Butikkmiksen som består blant annet av Meny, Europris og Vinmonopolet er viktige dragere til senteret, sammen med andre kjeder som Kitch’n, Princess, Mester Grønn og Nille. Sammen med en rekke butikker er det også etablert helsestasjon og bydelen er etablert med andre tjenester for lokalmiljøet, blant annet Røde Kors.
 
Senteret har godt med gratis parkeringsplasser og 15 ladestasjoner i P-huset hele døgnet. Senteret ligger med direkte avkjøring fra Trondheimsveien og er lett å finne. Grorud T­banestasjon ligger i umiddelbar tilknytning til senteret, og Grorud busstasjon ligger på andre siden av veien. Det er godt over en million mennesker som tar kollektivtransport til og fra Grorud Senter i løpet av et år. Senteret har et stort nedslagsfelt med mange mennesker som bor i kun få minutters gangavstand. Sammen med kollektivtransporten gjør den sentrale beliggenheten at Grorud Senter er blitt et hverdagssenter med nesten 1,4 millioner besøkende per år.