Fasade

CC Drammen

adresse-iconTomtegaten 36, Drammen
Eiendomssjef 
Mathias Svoren
areal-icon

19.500

M² AREAL
cash-icon

630

OMSETNING I MNOK
cart-icon

35

BUTIKKER
cart-icon

400

P-PLASSER
cart-icon

1,5

BESØKENDE I MILL.
Fasade
CC Drammen har bransjer og nisjeprodukter du ikke finner overalt.

CC Drammen er et moderne og forholdsvis nyoppusset senter. Gamle CC Drammen ble åpnet i 1967 og i juni 2017 ble senteret re-åpnet etter et større prosjekt hvor 8000 kvm ble bygget og 7000 kvm rehabilitert. April 2019 åpnet Vinmonopolet og Scala kjøpte eiendommen sommeren 2019.  CC Helse åpnet i 2020 i 3 etg med tilgang fra parkeringstaket og via senterets fellesarealer. Der ligger Volvat, Nemus Drammen og EVO treningsstudio.

CC Drammen huser i dag 35 butikker og er et moderne kjøpesenter hvor tilgjengeligheten er styrke fra ankomst. Det finnes ca. 400 parkeringsplasser med to timers billettløs gratisparkering. Har du lastet ned CC Drammen sin app, får du en time til gratisparkering. Med parkeringen lokalisert rundt senterets inngangspartier og egen parkering på taket med direkte tilkomst rett inn til flere av våre større konsepter, gjør det det enkelt å løse daglige ærender. 
 
 
CC Drammen sin butikkmiks består av sterke aktører med god bredde innen kjede og nisjekonsepter. Med blant annet konsepter som Kalma, Skin Tonic, Barnas Hus, Shift, Kappahl, Rusta og Jernia finner man noe for enhver på CC Drammen.

Senteret ligger sentralt i Drammen med direkte ankomst fra E18 og tilkomst fra Drammen Sentrum. CC Drammen har en sterk posisjon i byen og omegn, og er et naturlig knutepunkt som trekker kunder fra et stort omland.
CC%20Drammen-7