243_Scala_Senterbilder_Main-banner_1920x800px12

Bryn Senter

scroll ned

Nøkkeltall

Areal
40 700
m² areal
CurrencyCircleDollar
1050 m
Omsetning
Shop
50
Butikker
Car
700
P-plasser
People
2 m
Besøkende

Ankerleietakere

Om senteret

PÅ HVER DAG
Bryn Senter er et godt etablert handelspunkt i sitt markedsområde, i et marked med høy befolkningstetthet. I 2020 ble senteret revitalisert til et moderne og trivelig senter. Senteret har en butikkmiks av kjedebutikker med sterke merkenavn og lokale aktører. Dette gir senteret en bred målgruppe.

På Bryn senter finner man blant annet Norges nest største Meny, McDonalds, EVO treningsstudio, Fru Aasta, Apotek1, Bryn Sport og Clas Ohlson. I tillegg er senteret sterke på både tekstil og kategorien hus og hjem. Til sammen huser Bryn Senter nesten 50 butikker med 2 millioner besøkende i året. Helsebygget Bryn Helse med 12 helseaktører, gjør Bryn senteret komplett med et tilbud for både store og små.

Senteret er med sin sentrale beliggenhet både et bydelssenter og et regionssenter for Oslo Øst og Oslo Syd. Bryn Senter ligger like ved E6/Ring 3 ved Høyenhall T-bane- stasjon i Oslo og i gangavstand til Bryn togstasjon. Senteret et godt synlig fra ring 3, hvor det passerer 80 000 biler i døgnet. Buss nr. 78 (Østensjø Ring) stopper like utenfor hovedinngangen, og buss nr. 23 og 24 stopper like i nærheten av senteret. For de som kjører, er det god parkeringskapasitet med enkel inn- og utkjøring. Dette er med på å gjøre at Bryn Senter er et populært valg for kundene.

Bydel Østensjø ligger sørøst i Oslo, og består av drabantbyene Oppsal, Bøler, Bogerud, Abildsø, Manglerud og Høyenhall. Disse ligger alle rundt Østensjøvannet. Bydelene grenser mot Østmarka, et populært turområde for innbyggerne i Oslo og Lørenskog. Bydel Østensjø har et mangfoldig kulturliv med et stort antall lag, organisasjoner og institusjoner som driver med frivillig arbeid. Bydelen dekker et område på 12,2 km².

Nicolai Kiilerich-Hansen

Eiendomssjef