Bryn Senter

adresse-iconØstensjøveien 79, 0667 Oslo
Eiendomssjef 
Nicolai Kiilerich-Hansen
areal-icon

40.700

M² AREAL
cash-icon

965

OMSETNING I MNOK
cart-icon

50

BUTIKKER
cart-icon

700

P-PLASSER
cart-icon

2.0

BESØKENDE I MILL.
MRA_9560-Edit
PÅ HVER DAG
Bryn Senter er et godt etablert handelspunkt i sitt markedsområde, i et marked med høy befolkningstetthet. I 2020 ble senteret revitalisert til et moderne og trivelig senter. Senteret har en butikkmiks av kjedebutikker med sterke merkenavn og lokale aktører. Dette gir senteret en bred målgruppe.
 
På Bryn senter finner man blant annet Norges nest største Meny, McDonalds, EVO treningsstudio, Fru Aasta, Apotek1, Bryn Sport og Clas Ohlson. I tillegg er senteret sterke på både tekstil og kategorien hus og hjem. Til sammen huser Bryn Senter nesten 50 butikker med 2 millioner besøkende i året. Helsebygget Bryn Helse med 12 helseaktører, gjør Bryn senteret komplett med et tilbud for både store og små.
 
Senteret er med sin sentrale beliggenhet både et bydelssenter og et regionssenter for Oslo Øst og Oslo Syd. Bryn Senter ligger like ved E6/Ring 3 ved Høyenhall T-bane- stasjon i Oslo og i gangavstand til Bryn togstasjon. Senteret et godt synlig fra ring 3, hvor det passerer 80 000 biler i døgnet. Buss nr. 78 (Østensjø Ring) stopper like utenfor hovedinngangen, og buss nr. 23 og 24 stopper like i nærheten av senteret. For de som kjører, er det god parkeringskapasitet med enkel inn- og utkjøring. Dette er med på å gjøre at Bryn Senter er et populært valg for kundene.

Bryn Senter satser på digital og målrettet markedsføring. Målet er å snakke med kundene ofte, på en effektiv og inspirerende måte for å formidle hva senteret har å by på og knytte sterke relasjoner. Det kommuniseres blant annet på Instagram, Facebook, kundeklubb og hjemmeside. I alle de nevnte kanalene har Bryn Senter et høyt antall følgere, likes og kundeklubbmedlemmer.
Bydel Østensjø ligger sørøst i Oslo, og består av drabantbyene Oppsal, Bøler, Bogerud, Abildsø, Manglerud og Høyenhall

Disse ligger alle rundt Østensjøvannet. Bydelene grenser mot Østmarka, et populært turområde for innbyggerne i Oslo og Lørenskog. Bydel Østensjø har et mangfoldig kulturliv med et stort antall lag, organisasjoner og institusjoner som driver med frivillig arbeid. Bydelen dekker et område på 12,2 km².
MRA_9236