Bryn Senter

adresse-iconØstensjøveien 79, 0667 Oslo
Eiendomssjef 
Nicolai Kiilerich-Hansen
areal-icon

40.977

M² AREAL
cash-icon

816

OMSETNING I MNOK
cart-icon

42

BUTIKKER
cart-icon

800

P-PLASSER
cart-icon

1.67

BESØKENDE I MILL.
Logoskilt_inngangsparti_-_Bryn_Senter

PÅ HVER DAG


Bryn Senter er et godt etablert handelspunkt i sitt markedsområde. Senteret har en butikkmiks av butikkjeder med sterke merkenavn, en attraktiv dagligvareforretning og et stort helsetilbud. Dette gir senteret en bred målgruppe. Kjøpesenteret er fullstendig oppgradert og har god parkeringskapasitet med enkel inn- og utkjøring, noe som gjør at det blir et attraktivt valg for kundene. Bryn Senter er lokalisert i et marked med høy befolkningstetthet.

Bryn Senter har 42 butikker og 12 helseaktører i Helsebygget

Visjonen til Bryn Senter er “På hver dag”. Med dette menes at Bryn gjennom trygghet, sikkerhet, nytenking og kreativitet skal skape et hyggelig, levende og begivenhetsrikt miljø, og være et naturlig samlingspunkt for handel og andre lokale aktiviteter. Målet er å ha de mest fornøyde kundene. Dette innebærer god service, inspirasjon og opplevelser i hverdagen.

Bryn Senter satser på digital og målrettet markedsføring. Målet er å snakke med kundene ofte, og på en effektiv måte formidle hva senteret har å by på. Bryn Senter har en bred mediemiks hvor senteravisen er stammen i kommunikasjonen og digitale kanaler som Facebook, Instragram, og mobil kommuniksjon benyttes for å nå kunden digitalt.
Bydel Østensjø ligger sørøst i Oslo, og består av drabantbyene Oppsal, Bøler, Bogerud, Abildsø, Manglerud og Høyenhall

Disse ligger alle rundt Østensjøvannet. Bydelene grenser mot Østmarka, et populært turområde for innbyggerne i Oslo og Lørenskog. Bydel Østensjø har et mangfoldig kulturliv med et stort antall lag, organisasjoner og institusjoner som driver med frivillig arbeid. Bydelen dekker et område på 12,2 km².
Fasade_Bryn