Berja Senter

adresse-iconHerman Fossgate 12, Kongsberg
Eiendomssjef 
areal-icon

22.874

M² AREAL
cash-icon

261

OMSETNING I MNOK
cart-icon

11

BUTIKKER
cart-icon

204

P-PLASSER
cart-icon

0.81

BESØKENDE I MILL.
Berja_senter_008

Berja Senter er et moderne kjøpesenter midt i Kongsberg sentrum


Senteret har en sentral plassering rett ved Knutepunktet med buss og togforbindelse. Området rundt Berja Senter har hatt en betydelig vekst og utvikling de siste årene.

Lokalene er gjennomgående med meget gode eksponeringsmuligheter. Direkte adkomst fra parkeringsplass til butikk. Flere av byens største forretninger er lokalisert på Berja Senter, bant annet Coop Mega med post i butikk. Berja Senter har årlig ca. 1 million kunder. I tillegg til stor utendørsparkering har Berja Senter også et flott og moderne parkeringshus.


Enkel og effektiv handel


Her finnes god overflateparkering, for en rask handel, samt en stor parkeringskjeller. Forretningene er lokalisert i hyggelige omgivelser ute på gateplan og inne i senteret. Berja Senter har fokus på god fagkompetanse kombinert med god service.
Kongsberg Er Norges Teknologiske Hovedstad, Og Utviklingen Knyttet Til Næringslivet I Byen Har Vært Imponerende

Kongsberg vokser kraftig og innbyggerne i byen har høyere lønnsinntekt og utdannelse enn gjennomsnittet i Norge. Kommunen har vedtatt en plan om å stimulere Kongsberg som regionssenter og handelsdestinasjon, og etterlever planen for «kompaktbyen Kongsberg». All handel skal skje i sentrum.
Berja_senter_017