CC Strandtorget re-åpner med stor suksess før julehandelen

scroll ned

Strandtorget, Lillehammer ble kjøpt av Scala Eiendom og CC Eiendom januar 2020 og oppstarten av et etterlengtet prosjekt ble igangsatt.

Prosjektet som inkluderte total oppgradering av senterets fellesarealer, utearealer, fasader og butikkmix ble ble markert med en storstilt åpningshelg til glede for kunder og kollegaer på senteret.

Åpningsfesten ble startet med snorklipping av varaordfører Terje Rønning som vektla viktigheten av å satse på det lokale næringslivet gjennom prosjektet, arbeidsplassene og kundene.

Strandtorget re-åpnet i år under navnet CC Strandtorget. Eierskapet mellom Scala Eiendom som nasjonal aktør og CC Eiendom som en sterk lokal aktør i Mjøsregionen med CC Hamar og CC Gjøvik i porteføljen gjorde det naturlig å innlemme CCs varemerket på Strandtorget og styrke sentrenes samlede markedsposisjon i regionen.

Alle tre eiendommene har en viktig funksjon som handels og møteplasser i sine byer.

Lokale aktører og spisesteder

CC Strandtorget har historisk vært kjent som et sterkt kjøpesenter for lokalbefolkningen i Lillehammer men henvender seg til et av norges største hytteområder i Lillehammer og Øyer kommune.

Senterets lokasjon nær E6 mot Trondheim gjør at mange gjennomreisende stopper for lading av bil og en pause fra veien.

Det siste året har det vært en tydelig satsning på å øke serveringstilbudet på CC Strandtorget med åpningen av Peppes Pizza, Starbucks og Bitastad sitt vellykkede konsept Sabrura som åpner dørene nå. Fattigmann som er et godt forankret bakeri og lunchsted har modernisert seg selv og sammen med spisekonseptet Kjøkken og Kaffe er det et variert og godt utvalg av mat og drikke som kan spises på senteret eller bringes som take away, særlig positiv for turister på farten i regionen.

Hvit Tråd, et tekstilkonsept fra Gjøvik åpnet på CC Strandtorget tidligere i år og bringer mer variasjon inn i butikkmiksen. I tillegg åpnet Norrøna Concept Store og Rituals samtidig som en rekke av senterets leietakere har valgt å oppgradere sine butikker til siste konsept. Sammen fremstår CC Strandtorget som et nytt senter.

XXL inn i 2023

Tidligere i år ble det offentliggjort at sportskjeden XXL flytter inn på CC Strandtorget.

XXL erstatter byggevarekjeden Monter som flytter inn i nytt bygg lengre nord langs E6. Etableringen styrker tilbudet på CC Strandtorget og er nok et ledd i strategien i å styrke CC Strandtorget og redusere handelslekkasjen ut av Lillehammer.

Byggestart er forventet 1. april 2023