fb%20icon%20blue-01
in-icon
Publisert: 13.12.2021 18:08

SATS har åpnet nytt senter på Rortunet Senter, Slemmestad

Gleden var stor, og det var flere treningslystne som hadde tatt seg turen for å trene på det splitter nye treningsstudioet på Slemmestad.


Mandag 13. desember åpnet SATS på Rortunet og de 100 første gjestene fikk gaveposer. Det nye treningsstudioet er 1200 kvm stort og innredet med SATS sitt nyeste design. Treningsgjestene kan glede seg over nytt utstyr og godt utvalg av kjente gruppetimer som indoor running, crosstraining, shape up med mer. Åpningstidene er kl 06.15 – 22.00 i ukedagene.
 
SATS er en del av Rortunet Helse med tilbud innen trening, helse og velvære. Rortunet Helse ligger i andre etasje og består av tannklinikken Oris Dental Slemmestad og allmennlegene i Pons Helsetun i tillegg til SATS. Både Oris Dental og Pons Helsetun melder om stor pågang av kunder og bruk av helsetjenestene fra dag én. Sistnevnte har allerede måtte ansette flere allmennleger for å dekke behovet.
 
I Scala finner du flere sentre som har egen helsedel, blant annet Bryn Senter, CC Drammen, Maxi Sandnes og Rykkinn Senter. Vi mener at solide og varierte helsetilbud er med på å gjøre et senter komplett. Helsetilbudene varierer med alt fra fysioterapeut, allmennleger, tannleger, treningsstudio med mer.

Utviklingen av helsetilbudet på våre kjøpesentre gir kunden mulighet for å løse enda flere behov på sitt lokale senter.