fb%20icon%20blue-01
in-icon
Publisert: 02.12.2021 10:14

Med ''Barnas ønsketre'' ønsker vi å kunne oppfylle flere juleønsker i år.

Desember er over oss og for mange er dette en favorittmåned. For andre er desember en måned man gruer seg til. Det finnes omkring oss familier som ikke kan gi oppfylle barnas juleønsker. Vi ønsker å gi tilbake og glede de som kanskje gruer seg til jul. Dette gjør vi gjennom «Barnas juletre» og «Drømmetre» plassert ut på våre kjøpesentre.


Mange forbinder desember med flotte julegaver, men vi ser rundt oss at mange er i ulike situasjoner som gjør det utfordrende å oppfylle alle ønsker. Vi ønsker å bidra til å skape juleglede for flere gjennom adventstiden. På våre sentre har vi nå «Barnas juletre» eller «Drømmetre».  Her kan kunder kjøpe gaver på senteret og legge under treet.
 
Noen av sentrene har «Barnas ønsketre» som er rettet spesifikt mot barn, mens andre har «Drømmetre» hvor gavene går til mennesker i alle aldre. På juletrærne henger det lapper med tips julegaver, for eksempel: jente 6 år.  Kunden tar med seg lapp i butikk og kjøper en passende gave. Gaver til formålet selges oftest med en egen rabatt. Deretter legger de gaven igjen i butikken eller under treet. Senterleder på hvert senter koordinerer med å samle inn og levere gavene.
 
Hvert senter har selv arrangert og valgt en lokal veldedig organisasjon de samarbeider med. Skedsmo Senter samarbeider med organisasjonen «Hjelpene hender», Bryn Senter med «Gateteam i Oslo», KUBEN Hønefoss med «Kirkens bymisjon», Oddensenteret med «❤️Te ❤️»- aksjonen, samt flere andre senter som samler inn gaver på vegne av Røde Kors lokalt.
 
Det er ikke første gang Scala sine sentre har «Barnas ønsketre» eller «Drømmetre», men det føles like givende ut hvert eneste år.