Publisert: 16.11.2020 14:41

To nye eiendomssjefer til Scala.

Scala Eiendom styrker laget med to nye eiendomssjefer i Andrè Thier (36) og Hans Henrik Holck (29).


Scala opplever sterk vekst og vi planlegger med at det skal fortsette. Da er det viktig å få tak i de flinkeste folkene.
Vi er derfor veldig glade for at Andrè og Hans Henrik skal bli en del av Scala-teamet», sier Hans Jørgen Mørland, administrerende direktør i Scala Eiendom.
Thier kommer fra stillingen som kjedeleder i Christiania Belysning, og har før det omfattende erfaring fra flere år i Varner der han jobbet med oppbyggingen av kjedekonseptet Urban.
Holck kommer fra stillingen som property manager i CBRE, og var før det eiendomssjef i Olav Thon Gruppen.
 
SCEI_Rekruttering_SoMe_1200x1200px_1

Scala Eiendom eier per i dag 20 sentralt plasserte handlesentre med gode beliggenheter fra Grimstad i sør til Sortland i nord. Selskapet har vokst kraftig siden etableringen i 2012, og har i dag om lag 9 mrd. i butikkomsetning og 475 millioner i leieinntekter.
Scala har handel som sin kjernekompetanse, men gjør stadig mer helhetlig stedsutviklingsarbeid med utgangspunkt i de handlesentrene selskapet eier.
 
«Andrè og Hans Henrik vil gi oss både mer bredde i kompetansen og bidra til at vi kan få gjort enda mer enn vi allerede får. De kan retail, de kan eiendom og de brenner for utvikling. Og så virker de å være fine fyrer i tillegg. Det pleier å være en bra kombo», sier Mørland.
 
Både Thier og Holck begynner i Scala i første del av 2021.