Publisert: 13.08.2020 12:02

Suksesshistorie! Miscela Kaffebar flyttet inn på Sortland Storsenter

Et veletablert lokalt konsept med rett lokasjon, nytt urbant interiør og høy kompetanse var vinneroppskriften!


Fredag 13.mars etter flere måneder med forberedelser var åpningsdagen for nye Miscela Kaffebar på Sortland Storsenter. Niche interiørarkitekter hadde på oppdrag for driverne Camilla Paulsen og Kristin Hansen og eiendomssjef Roy Hansen i Scala Eiendom tatt Miscela Kaffebar til et nytt nivå når det gjelder servering og kaffebar i Sortland Storsenter.  Miscela var tilknyttet senteret i et lokale utenfor med et veletablert renomme blant sine faste og nye kunder. Tiden var moden for å flytte inn på senteret. Vinn – vinn for både Miscela og Sortland Storsenter.
 
Forberedelser og oppstart på Storsenteret
Det har vært en god prosess i forhold til kommunikasjon og planlegging av etableringen selv om alt skjedde veldig fort forteller Camilla Paulsen. Hun trekker frem at til tross for at arkitekt og gårdeier var med i hele konsept- og planleggingsfasen fikk de bestemme selv hvordan resultatet skulle bli.
Camilla peker videre på at åpningen i mars ble annerledes enn hva de forutså. Det ble godt tilrettelagt slik at vi kunne holde åpent hele tiden og løste mye med take-away. Videre presisere Camilla at de setter pris på at kundene har vært til stede tross korona og gitt godt besøk.

Vi gjorde det riktige valget med å flytte. Nå ser vi fremover.
Vi er godt etablert her men ser allerede på løsninger med bemanningen fremover og nye planer men må finne det rette tidspunktet. I tillegg til våre faste besøkende har vi fått flere nye kunder som ønsker litt annen type mat og når kapasiteten tilsier det ønsker vi et bredere utvalg av kaker. 
Vi skal være tro mot vårt eget produkt og det grunnlaget som vi startet med for 11 år siden og samtidig klare å videreutvikle det, avslutter Camilla.
 
Satser på Sortland Storsenter
Etter at senteret ble del av Scala sin portefølje har vi fått pusset opp senteret, tilført nye leietakere som Sport Outlet og Miscela Kaffebar, sett økt omsetning og kundestrøm. Sortland som sentrum i regionen Vesterålen utvikler seg og Sortland Storsenter er løftet frem i tiden sier Roy Hansen, Eiendomssjef i Scala Eiendom.

Høsten 2020 åpner Big Bite på senteret og tilbyr da bespisning til en yngre kundegruppe.

Sortland Storsenter ble besøkt av 1,4millioner kunder og omsatte 395mnok i 2019.
 
SCSO0023_Mischela_kaffebar_nyhetsbanner_1920x823px_01