Publisert: 28.05.2021 08:17

Stor og etterlengtet revitalisering av Strandtorget starter i år

Ved å investerer i det eksisterende senteret ønsker vi å skape vekst på Strandtorget samtidig som nye leietakere flytter inn.


Siden oppkjøpet i januar har det allerede begynt å skje ting på Strandtorget og det er store planer for senteret! Etter sommeren skal oppussingen begynne. Nye Strandtorget skal bli moderne og tidsriktig med et rikt utvalg av butikker, spisesteder og tjenester. Allerede har Kitch´n og Normal flyttet inn, samt flere spennende butikker, spisesteder og konsepter planlegges.
 
Butikkmiksen vil gjenspeile til å bli en møteplass for lokalbefolkningen på Lillehammer, studenter og turister. Fra før på senteret finner du spennende butikker som H&M, Clas Ohlson og Plantasjen. Det er stor tro på oppussingen kombinert med ny butikkmiks vil gi et løft på Lillehammer.

Det er Radius design som står bak interiøret og de har pusset opp flere Scala sentre. Interiøret skal gi varme og assosiasjoner til kultur og natur i en moderne versjon. Materialene er en miks av eik, glass og sort stål, samt fokus på god belysning.  Alt fra tak til vegger blir nytt og det blir et felles gjennomgående uttrykk på senteret.
 
Målet er å skape en sosial arena hvor folk vil være og samles over lenger tid. Det nye senteret skal oppleves som en ny måte og handle på med respekt for hverdagen til de handlende. Ønsket er å skape et løft for nærmiljøet og det lokale. Strandtorget skal være et sted hvor folk ferdes både for å handle og utføre hverdagslige ærender, men også et sted å hygge seg og treffes. Oppussingen skal etter planen være ferdig innen julehandelen starter.
 
Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer, kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum. Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser, og er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord.

 
SCCS0001_bilde_1157x651px_1
SCCS0001_bilde_1157x651px_4