Publisert: 21.04.2021 13:27

Solid satsning på Hinna Park i Stavanger

SATS og Europris etablerer seg på Stadionparken. 5 solide ankerkonsepter og totalt 18 butikker på senteret fra Q1 2022.


Scala og CC Eiendom gikk sammen og kjøpte tre kjøpesentre fra NIAM januar 2021 og umiddelbart gikk arbeidet igang med å identifisere nye gode muligheter for eiendommene. 

I løpet av første kvartal er nye avtaler landet for Stadionparken med etablering av Europris høsten 2021 og SATS januar 2022. 

SATS sitt nye treningssenter blir på 1500kvadratmeter med en gruppetreningssal og oppsett for Inndoor Running, en stor apparatpark og funksjonelt utstyr.

Europris etablerer sin nye butikk som blir over 1700kvadratmeter i samme del og vil komplementere dagligvarehandelen på senteret som destinasjonsbutikk. 
 
Daglighandel på Hinna park

Stadionparken som bydelssenter omsetter i dag for rundt 350mnok med primærmarked i vekstområdene Hinna og Jåttåvågen i Stavanger.  Med over 13500 arbeidsplasser og 17000 innbyggere innenfor 5minutter kjøring fra senteret vil Stadionparken kunne tilby et bredere dagligvare og tjenestetilbud til fastboende og arbeidspendlere. 

Helgø Meny og Rema 1000 har flyttet til nye oppgraderte lokaler i samme del som Vinmonopolet og skaper plass til de nye leietakerne på senteret. Med to solide dagligvarebutikker, Europris, Vinmonopolet og en god miks av lokale og kjedetilknyttede butikker innenfor ulike bransjesegmenter har Stadionparken et tilbud som løser hverdagsbehovene til kundene.