Publisert: 22.03.2019 15:46

Scala Eiendom søker ny Driftsleder på Laksevåg Senter

Vi søker etter en erfaren Drifsleder som skal være opptatt av å følge opp og fokusere på eiendommens daglige rutiner og totale tekniske drift.


Scala Eiendom eier og drifter 19 kjøpesentereiendommer i Norge, fra Grimstad i sør til Sortland i nord. I Bergen eier og forvalter Scala Eiendom Laksevåg Senter og Gullgruven med til sammen ca. 60 leietakere. Sentrene skal være sterke i sitt lokalmiljø og være en naturlig møteplass.
Laksevåg senter ble re-åpnet september 2016 etter en totalrenovering og utbygging september 2016, og er i dag en del av utviklingen av bydelen og er en nye møteplass for beboerne i området.


Vi søker etter en erfaren driftsleder til Laksevåg Senter
 
Vi skal gi våre kunder et godt førsteinntrykk hver gang vi møter dem.  Vår nye driftsleder skal derfor være opptatt av å følge opp og fokusere på eiendommens daglige rutiner og totale tekniske drift.
Du vil delta i oppgaver vedrørende den daglige tekniske driften av senteret etter prinsipper for moderne eiendomsdrift. Du vil jobbe selvstendig og ha utstrakt kontakt med leietakere, leverandører av tekniske installasjoner og serviceavtaler, leverandører av renhold- og sikkerhetstjenester med mer. Har du gode samarbeidsevner og stå-på humør kan vi tilby en utfordrende hverdag med rom for faglig og personlig utvikling!

Les hele stillingsannonsen her:
http://scala2018.desti.no/om-oss/ledig-stilling