fb%20icon%20blue-01
in-icon
Publisert: 24.08.2020 09:49

Power åpner på Tuven Senter i november

Elektrogiganten valgte Tuven Senter som punkt for sin etablering i Notodden.


Butikken som blir i underkant av 1000m2 med elektronikk tetter et hull i varetilbudet på senteret.  
Området er blitt handelssentrum i Notodden og senteret er lett tilgjengelig fra E134 for kundene. Med underkant av en million besøkende per år er senteret og området rundt et godt besøkt punkt.
Etableringen av Power i Notodden bidrar til større grad å tette lekkasjer til nærliggende regioner med større handelstilbud. Powers egne analyser viser at mange fra Notodden reiser for å besøke Power sine varehus.
 
Optimalisering av butikkmix
Power flytter inn i området hvor KappAhl ligger i dag hvilket fører til interne ombygninger i senteret.
Vi har fortsatt et rikelig tilbud innenfor tekstil med 7 tekstil og skobutikker på senteret med blant annet Eurosko, Match og Cubus som tekstilanker sier Oddbjørn Oland, eiendomssjef i Scala Eiendom.
Senteret har i underkant av 30 aktører godt fordelt i ulike bransjer noe som er viktig for oss med Tuven Senteret. Å kunne tilføre en såpass sterk aktører i utvalget vil komme både kundene og aktørene på senteret til gode ved at kundene kan få løst flere av sine behov lokalt på Notodden, noe vi er veldig glade for sier han samtidig som han sier at lenge har Power vært høyt oppe på lista for etablering på senteret.
 
Revitalisert i 2019
Scala engasjerte Radius Design og senterets fellesarealer fikk et nytt oppgradert uttrykk i materiale, møblering og detaljer.
Ved å satse på å bringe det urbane uttrykket med grønne  innslag i fellesarealene bidrar dette til atmosfæren og trivselen blant publikum. Oddbjørn Oland presiserer at den fysiske atmosfæren og det å satse på service som setter inntrykk og bidrar til opplevelsen er viktig for han og senterledelsen.
 
Tuven Senteret 2019:
Omsetning: 370mnok
Besøk 1mill.
 
IMG_9692-1