Publisert: 05.11.2021 17:47

Planer for CC Øst lansert på Eiendomsdagen 2021 i Drammen

Eiendomssjef Mathias Svoren deltok tidligere i uken på «Eiendomsdagen 2021» i Drammen og presenterte planen for CC Øst. Det tok ikke lang tid før mobiltelefonene føk i været for å knipse bilder av det 14 etasjers næringsbygget. Ønsket er å reise et bygg bestående av både kontoret, boliger og servicetilbud. Responsen lot ikke vente på seg og interessen er stor.


CC Drammen ble i 2019 kjøpt av Scala og tidligere i år utvidet vi porteføljen ytterligere med å kjøpe Torget Vest i Drammen sammen med CC Eiendom. Men det stopper ikke der, Scala har større planer for CC Drammen – nærmere bestemt på parkeringsplassen. Der det nå ligger en liten bensinstasjon, vaskehall og noen parkeringsplasser, ser Scala stort potensial. Ønsket er å reise et bygg på 14 etasjer, som trappes ned mot byen som en naturlig avslutning på de høye byggene som planlegges ved det nye sykehuset.
 
Scala utvikler ikke bare kjøpesentre, men er også en destinasjonsutvikler. Vi tror på at et område skal ha flere funksjoner, samle handel, helse, næring og bolig for et mer helhetlig miljø. Scala ser på Drammen som by- og kontordestinasjon, samt et attraktivt sted for mange. For å få til dette må man ha gode lokasjoner tilgjengelig. Tanken med næringsbygget er at det skal fylle tomrommet mellom sentrum og sykehuset og bidra til å knytte sentrum til en by. Ønsket er å ha en god miks av aktører, både offentlige og privat virksomhet, samt lekes det med tanken på å bygge boliger i de øverste etasjene.
 
Responsen lot ikke vente på seg.

Det er flere aktører som allerede har meldt sin interesse, samt flere som har gitt uttrykk for positivitet. Scala la ned et grundig forarbeid i forkant av presentasjonen og ser frem til videre dialog med lokalsamfunnet.