Publisert: 12.11.2019 08:31

Nye Skedsmo Senter markerer 2 år

To år etter prosjekt når senteret 520mnok omsetning og økende kundestrøm.


16 november 2017 re-åpnet Skedsmo Senter etter endt prosjekt hvor senteret gjennomgikk en total renovasjon og utvidelse av dagens senter.
Senteret har siden da styrket sin funksjon som ''sentrum'' på Skedsmokorset.

Færre har blitt tvunget til å kjøre fra Skedsmokorset for sin daglige handel og senteret drives med fokus på aktiviteter i helgene i de nye fellesarealene og de nye uteområdene som er laget for lokalsamfunnet med sitte og lekeområder. 

Kommunale og private helseaktørers tilstedeværelse på senteret er viktige funksjoner for beboerne rundt senteret og viser gjennom god utvikling av handel og tjenesteytende aktører dekker man flere menneskers behov som igjen kan ta enkle valg. 

Med totalt 40 butikker og serveringssteder på senterets handelsdel omsetter Skedsmo Senter over 520mnok i 2019, opp fra 475mnok i 2018 og senteret er fult utleid. Omsetningsveksten kommer fra eksisterende butikker og med den positive trenden vil Skedsmo Senter øke åpningstiden med en time om morgenen fra 09.00 i januar 2020. På denne måten forbedres tilgjengeligheten for de som ønsker å benytte seg av Skedsmo Senter tidligere på dagen. 
dsr-2