Publisert: 29.04.2019 07:03

Nyåpning på Maxi Sandnes

Herlig stemning, hele åpningsdagen, forteller senterleder Magnhild Egeland.


Torsdag 25. april sydet det av god stemning på vårt kjøpesenter i Sandnes; Maxi Sandnes.
Da var det nyåpning av senteret som har fått nyoppusset fasade og fellesareal med nye fliser.
Senteret har også fått en flott oppgradering innvendig med nye møbler, LED-lys og skilter, slik at det blir en enhetlig stil med tre elementene som har kommet opp mellom butikkene og i møblene.

Stikkord for dagen; kvalitet, luksus og glede, forteller senterleder Magnhild Egeland og fortsetter med å fortelle at alle ansatte var kledd i sort og gull og at ballongdekoren inne som ute var i de samme fargene.

Det var mye underholdning gjennom hele dagen. Fra Oslo kom DJ, dansere/vertinner, magiker som var med fra morgenen og dukket opp utover dagen/kvelden, med pop-up stunt.
Det ble delt ut marsipankake, sjokolade, smoothie og makroner samt at 4 heldige vinnere stakk av med premier til en verdi på over 20.000,-

Vi var også så heldige at ordføreren stilte opp og holdt en flott tale før han klippet snoren for å åpne senteret for ansatte og kunder. 
Maxi-ordf%C3%B8rer
Senterleder Magnhild Egeland avslutter med å fortelle at festen fortsetter og alle som handler i perioden 25-27 april, kan vinne premier gitt av butikken til verdi over 45 000,-

Vi gleder oss til å følge Maxi Sandnes fremover.