fb%20icon%20blue-01
in-icon
Publisert: 04.10.2021 07:50

McDonalds åpner på Tuven Senter - I´m lovin´it

I desember McDonalds åpner dørene på Tuven Senter som den første på Notodden - we´re lovin´it! Kjeden åpner i de gamle lokalene til Tuven Kafe med 74 sitteplasser inne og 40 sitteplasser ute.


Det blir etablert Drive thru og et lite lekeland som småbarnsfamilier vil ha glede av. Inne på restauranten blir det både selvbetjente- og manuelle kasser. I tillegg kan kundene bestille mat på nett.

Nærmeste McDonalds er i Skien og Drammen. Etableringen vil ha stor betydning for kundene og nærbefolkningen, samt styrke Notodden som handelssted. Gjennomfartstrafikken på Tuven Senter er stor hvor både turister og folk på vei til hytta stopper. Det forventes at stoppeffekten forsterker seg ytterligere med McDonalds på senteret. Til glede for både store og små.

Franchisetager Kjetil Sagen gleder seg til åpning ønsker folk i alle aldre velkommen. Han kan fortelle at det vil brukes norske, ferske råvarer og kan friste med både kaffe og deilige eplepai. Utenom senterets åpningstid, blir inngangen til restauranten fra parkeringsplassen.

Ombyggingen er allerede i gang og daglig leder er på plass. Vedkommende har jobbet lenge i kjeden og har den nødvendige erfaringen og kursene som trengs for å drive restauranten godt.