Publisert: 15.01.2019 15:39

Maxi Sandnes skal pusses opp!

Maxi Sandnes var gjennom en vellykket utvidelse på 3200 kvm i 2018 med åpning av nye konsepter som Match, Lindex og med en reetablering av Clas Ohlson. Dette har vært med å gjøre Maxi til omsetningsvinneren i Sandnes i 2018.


I 2019 planlegges det ytterligere grep, og denne gang er det oppussing av fasade og fellesarealer som står for tur. Til påske 2019 vil Maxi fremstå med et nytt uttrykk tilpasset moderne handel.
Vi ønsker at senteret får likt uttrykk på samtlige yttervegger. Teglvegger og øvrig fasade får samme mørke farge som østsiden av senteret. Hovedinngangen blir ny og vil få et lignende uttrykk som de andre inngangene på Maxi og senteret får nye skilt til alle innganger med Maxi Sandnes sin nye logo, sier Matz Ruud, eiendomssjef for Maxi Sandnes.
 
Det blir også en oppgradering innvendig med nye fliser i hele fellesarealet, samt nye LED-lys og maling av tak. Det kommer også nye møbler i fellesarealet og ny skilting som vil gjøre det lettere finne frem.
Det er også flere leietakere som i samme periode planlegger grep for sine butikker, bl. a. Jernia, Meny og Mester Grønn oppgraderer sine butikker sammen med senteret.
Samlet vil alle disse grepene bidra til en enda bedre atmosfære på senteret. Vi gleder oss til oppussingen utover i 2019!