Publisert: 23.11.2021 17:05

Matmekka på 1.400 kvadratmeter har åpnet på Torget Vest

Det er full sving på Torget Vest som pusses. Et av lokalene som har pusset opp og åpnet torsdag, er Internasjonal Matsenter AS (IMS). Det er deres første butikk på Østlandet og det har blitt slått sammen seks tidligere butikklokaler til et stort internasjonalt matmekka.


Over Spar i andre etasje, kan du ta rulletrappa rett opp til IMS. Der kan kunder boltre seg i 1.400 kvadratmeter med 6000 ulike produkter fra alle verdens kontinenter, med størst utvalg fra Midtøsten og Asia. 

IMS får eget bakeri for nanbrød, ferskdisk med halalkjøtt og et stort kjølerom for frukt og grønt. Butikkhyllene er også fylt med alt fra tørrvarer, godteri, snacks, krydder, ris, salsaer og såper. 

IMS åpnet sin første butikk i Stavanger i 2012 og planene har alltid vært å utvide til Østlandet. Drammen ble valgt av flere grunner, blant annet fordi det er et konsept som ikke finnes i området og størrelsen på byen.

Med IMS på plass er det kun to ledige lokaler igjen på Torget Vest. 

Etter jul starter oppussingen og ombyggingen i andre etasje.

Torget Vest skal etter planen stå ferdig til våren 2022. Scala Eiendom og CC Eiendom kjøpte senteret ved årsskifte og mye har skjedd siden den gang med både oppussing, nye spisesteder og butikker.