Publisert: 27.06.2021 16:09

Byggestart på Nye Odden i Grimstad

I april startet utvidelsen og oppgraderingen av Odden senter. Senteret får 5.000m2 nye handelsarealer og allerede har Princess og Normal åpnet. Alt er i rute med utleien av nye spennende butikker og spisesteder som skal stå klart på nytt senter juli 2022.


De fleste av byens mest populære butikker ligger på Oddensenteret og nå har også Normal og Princess flyttet inn i store lokaler på senteret på plan to. Oppussingen er i full gang og det er fullt utleid inn mot prosjektet med spennende butikker og spisesteder som innbyggerne i Grimstad kan glede seg til. Senteret vil gå fra i underkant 30 butikker og spisesteder til rundt 40 når oppussingen er ferdig.
 
I tillegg til utvidelsen på 5000m2 næringslokaler og en modernisering av 10.000 m2 eksisterende handelslokaler og fellesarealer, så skal også leilighetsprosjektet «Odden Brygge» bygges. Det er planlagt 18 leiligheter i første byggetrinn og leilighetene er planlagt å få ferdig Q4 2022. Det er også store planer for resten av området.
 
Oddensenteret ble etablert allerede i 1975 og flere av leietakerne har vært på senteret siden det åpnet for 40 år siden. Oddensenteret på bryggekanten i Grimstad er et sted hvor lokalbefolkningen møtes i en god atmosfære og finner det de måtte trenger i hverdagen.