web-9502

Sortland Storsenter

adresse-iconStrandgata 24/26, 8400 Sortland
Eiendomssjef 
Roy Hansen
areal-icon

12.224

M² AREAL
cash-icon

387

OMSETNING I MNOK
cart-icon

37

BUTIKKER
cart-icon

275

P-PLASSER
cart-icon

1,4

BESØKENDE I MILL.
web-9502

Sortland storsenter ligger midt I sortland sentrum og er et av de største kjøpesentrene I nord-norge


Senteret er det største i sitt markedsområde og kan med sine 37 butikker tilby en variert butikkmiks med mange sterke merkenavn innen norsk varehandel – blant annet innenfor klær og mote. Senteret har både vinmonopol og dagligvare, samt flere populære spisesteder. Sentralt i senteret ligger «Glassgata» – en gågate med glasstak, som går gjennom senteret og gir en åpen og lys atmosfære.

Skape begeistring


På Sortland Storsenter har ledelsen fokus på å drive et sterkt og folkelig senter, som skaper begeistring utover det å dekke kundenes daglige handlebehov. Det settes stor fokus på service og hvordan man kan gi kundene «det lille ekstra». Senteret har en aktiv markedsføring og bruker kundeklubb, Facebook og nettannonsering – i tillegg til tradisjonell markedsføring i avis og senteravis.

Senteret har hatt omsetningsvekst hvert eneste år siden åpningen i 2004.
Sortland storsenter ligger midt I sortland sentrum og er et av de største kjøpesentrene I nord-norge

Byen har hatt stor tilflyt av kunder fra nabokommunene, som har svært begrensede handelstilbud. Sortland har gjennom mange år ligget høyt oppe i forhold til detaljandelsomsetning per innbygger – faktisk høyere enn både Bodø og Tromsø. Næringslivet i Sortland preges av jordbruk og fiske, i tillegg til handel og servicenæringer. Sortland er også et godt besøkt turistmål.
web-9658