Sjøsiden Senter

adresse-iconSmågan 2, 8656 Mosjøen
Eiendomssjef 
Nicolai Kiilerich-Hansen
areal-icon

14.070

M² AREAL
cash-icon

264

OMSETNING I MNOK
cart-icon

25

BUTIKKER
cart-icon

550

P-PLASSER
cart-icon

1.44

BESØKENDE I MILL.
download

Sjøsiden senter ligger strategisk plassert i den nordlige delen av Mosjøen sentrum og er byens eneste kjøpesenter


Sjøsiden er også et regionssenter og et populært stoppested for både turister og hyttefolk. God parkeringsdekning og enkel adkomst gjør senteret svært godt tilgjengelig for kundene. Med inspirasjon fra byens cafémiljø og idylliske beliggenhet ved Øyfjellet og elva Vefsna, er Sjøsiden en populær handelsarena for både turister og fastboende.

På Sjøsiden finnes blant annet; dagligvare med PostNord, vinmonopol, klær og sko, leketøy, bokhandel, apotek, optiker og gullsmed. Byens koselige cafémiljø, senterets idylliske beliggenhet og umiddelbare nærhet til den sjarmerende trebebyggelsen i Sjøgata, gjør at Sjøsiden blir lokalbefolkningens førstevalg når det gjelder handel, hverdagshygge og opplevelser.
Mosjøen er norges geografiske midtpunkt og den eldste byen i helgeland; en by i stadig vekst og utvikling

Byen er et kommunikasjonssentrum der nærhet til E6, jernbane og flyplass gjør byen til et knutepunkt for området. Mosjøen er også en av industribyene i Nordland med Alcoa aluminiumsverk som den fremste hjørnesteinsbedriften. Et attraktivt etableringssted for næringsliv og tilflyttende, men også et vakkert og spennende reisemål for mange turister som besøker byen hvert år. Med festivaler, arrangement og næringslivseventer gjennom hele året er Mosjøen en svært aktiv musikk- og kulturby.
Sjosiden_002