Oddensenteret

adresse-iconOdden 1, 4876 Grimstad
Eiendomssjef 
areal-icon

11.244

M² AREAL
cash-icon

283

OMSETNING I MNOK
cart-icon

32

BUTIKKER
cart-icon

500

P-PLASSER
cart-icon

1.31

BESØKENDE I MILL.
EA_8965-Edit_6-Edit_7-Edit_fused-1

Oddensenteret ble etablert allerede I 1975, og utvidet til dagens størrelse I 1996


Senteret ligger meget sentralt ved havnen i Grimstad sentrum. For kunder som kommer sjøveien er det mulig å legge til ved kaien rett ved inngangen til senteret. Oddensenteret er meget veldrevet og består av et stabilt leietakerlag, der flere har vært på senteret helt siden åpningen. De fleste av byens mest populære butikker ligger på Oddensenteret. For byens innbyggere er senteret et attraktivt møtested, med enkel adkomst og gode parkeringsmuligheter.

Nærhet til kunder og ansatte


Oddensenteret er et lokalt kjøpesenter på bryggekanten i Grimstad. Du kjenner på atmosfæren når du går inn dørene her – hvor lokalbefolkningen møtes for en prat over en kaffekopp. Den lokale bonden selger frisk frukt og grønt, rett utenfor døren. På brygga får du kjøpt ferske reker rett fra fiskebåten og inne på senteret finner du det du ellers måtte trenge i hverdagen. Service, atmosfære og nærhet er hovedfokus til senterledelsen, som har et tett samarbeid med ”Grimstad min by”.

På Oddensenteret er den gode kulturen bygget fra innsiden og vi er stolte av å ha leietakere som har vært her helt siden senteret åpnet for 40 år siden.
I dag forbinder mange grimstad med universitet, forskning og teknologisamarbeid med næringslivet

Men det var møtet med havet som skapte Grimstad. Fortsatt er de maritime næringene svært viktige i kommunen. Godt klima og god jord la også grunnlaget for et landbruk som i samarbeid med utdanning og industri har skapt store verdier. Byen har over 21.000 innbyggere, med en befolkningsvekst på 1,5 % i gjennomsnitt hvert år de siste 10 årene. Dette er den høyeste befolkningsøkningen i Agderfylkene.

I 2010 åpnet det nye Universitetet i Agder i Grimstad og det nye studentmiljøet er meget positivt for utviklingen i byen og sentrum. Utbyggingen av E-18 mellom Kristiansand og Grimstad bidrar til at folk nå i større grad arbeider i Kristiansand, men bosetter seg i Grimstad. Sommerturismen i byen er betydelig og bidrar til høy omsetning i sommermånedene.
EA_3428_pano-1