SCEI0012_Odden_hjemmeside_vest_1920x823

Oddensenteret

adresse-iconOdden 1, 4876 Grimstad
Eiendomssjef 
Mathias Svoren
areal-icon

11.800

M² AREAL
cash-icon

285

OMSETNING I MNOK
cart-icon

25

BUTIKKER
cart-icon

500

P-PLASSER
cart-icon

1.1

BESØKENDE I MILL.
SCEI0012_Odden_hjemmeside_vest_1920x823
Oddensenteret ble byg i 1975, og utvidet til dagens størrelse i 1996. April 2021 startet utvidelse og oppgradering av senteret som får 4.500 m2 nye handelsarealer med tilknyttede boliger på taket. 

Senteret ligger meget sentralt ved havnen i Grimstad sentrum. For kunder som kommer sjøveien er det mulig å legge til ved kaien rett ved inngangen til senteret. Oddensenteret er meget veldrevet og består av et stabilt leietakerlag, der flere har vært på senteret helt siden åpningen. De fleste av byens mest populære butikker ligger på Oddensenteret. 

Nærhet til kunder og medarbeidere
Oddensenteret er et lokalt kjøpesenter på bryggekanten i Grimstad. For byens innbyggere er senteret et attraktivt møtested, med enkel adkomst og gode parkeringsmuligheter. Du kjenner på atmosfæren når du går inn dørene – hvor lokalbefolkningen møtes for en prat over en kaffekopp. Den lokale bonden selger frisk frukt og grønt, rett utenfor døren. På brygga får du kjøpt ferske reker rett fra fiskebåten og inne på senteret finner du det du ellers måtte trenge i hverdagen. Service, atmosfære og nærhet er hovedfokus til senterledelsen, som har et tett samarbeid med” Grimstad min by”.

På Oddensenteret er den gode kulturen bygget fra innsiden og vi er stolte av å ha leietakere som har vært her helt siden senteret åpnet for 40 år siden.
 
Oppgradering av Oddensenteret med etablering av boliger er vedtatt og startet i 2021. 

Utvidelsen i første byggetrinn omfatter ca. 4.500 m2 næringslokaler og en modernisering av 10.000 m2 eksisterende handelslokaler og fellesareal. Med byggestart 1.april 2021 er det anslått at det «nye» Oddensenteret skal åpne før sommeren 2022 og gå i fra underkant av 30 butikker og spisesteder til rundt 40 butikker og spisesteder. Vi styrker dagens butikkmiks med nye spennende aktører, som blant annet Feel og Subway. Eksisterende butikker får en facelift og Sport1 utvider til dobbel størrelse, samt får verksted hvor kundene kan få hjelp til å fikse sportsutstyret som ski, sykkel med mer. 
 
I tillegg til næringsdelen skal Scala også bygge leilighetsprosjektet «Odden Brygge». Det er planlagt 18 leiligheter i det første byggetrinnet. 

For mer informasjon om leilighetsutviklingen på Odden brygge se https://www.oddenbrygge.no/
 
SCEI0012_Odden_hjemmeside_bilder_nord_1170x658