IMG_9449

Laksevåg Senter

adresse-icon Kringsjåveien 83/89, 5163 Laksevåg
Eiendomssjef 
Kristian B. Johansen
areal-icon

23.100

M² AREAL
cash-icon

505

OMSETNING I MNOK
cart-icon

38

BUTIKKER
cart-icon

350

P-PLASSER
cart-icon

1.4

BESØKENDE I MILL.
IMG_9449
Bydel Laksevåg i enorm utvikling

Bydel Laksevåg er i voldsom utvikling og det er spennende planer for boligutvikling i området, kalt «Nye Laksevåg». Befolkningsveksten i primærmarkedet til senteret er forventet å være 34% frem til 2030. Dette er en økning på 10 000 mennesker til 50 000 mennesker.

Vår ambisjon er å utvikle moderne handelsplasser, som ikke er «som alle andre» kjøpesentre. I Laksevåg har man forsøkt å få til dette gjennom en satsing på to bærende elementer: 1) et tøft industrielt design og 2) en skikkelig satsing på mat og drikke. Det industrielle designet er forankret i Laksevågs egen historie og gir senteret unike fellesarealer i norsk sammenheng.
 
Laksevåg Senter har to av byens flotteste dagligvarebutikker i Meny som åpnet september 2021 og Vestlandets største Kiwi. Innen kategorien Mat og Drikke finner du også Fiskebutikken som satser på råvarer av høy kvalitet og kompetanse bak disk. Baker Brun finner du i første etasje med tilgang til uteservering og i andre etasje Grand Caffe Venezia. Sammen med Vinmonopolet gjør dette at man finner det man trenger inne mat og drikke.

Laksevåg Senter har en attraktiv butikkmiks for øvrig. På senteret finner du blant annet Normal, Intersport, Jysk, Europris, Cubus, Kitch´n, Princess, Brilleland, Zavanna, Skoringen og Mestergrønn. Du finner det du trenger på Laksevåg senter og noe til enhver.

Helseaktører og sosiale tjenester inkludert Bergen Kommune, tannlege, velværesone og frisører er viktige elementer som gjør senteret til et naturlig midtpunkt i bydelen.

Laksevåg Senter hadde i 2020 en butikkomsetning på omlag 505 millioner kroner. 
laksev%C3%A5g%20senter-7630